LOADING

Type to search

Umor

Un grup de studenti de la ASE au facut business cu „moastele Sf. Parascheva” la Iasi

Pentru a evita incidentele neplăcute din fiecare an de la “Paraschieva’s Moaște Tour”, un grup de studenți inimoși de la ASE au pornit o acțiune caritabilă. Au pus câteva oase de pui într-o cutie de McMeniu și-au pornit într-o campanie de satisfacere a pornirilor necrofilice ale unor biete bătrâne imobile.

Contra unei sume modice, suportabilă chiar și din pensiile minime, studenții oferă spre pupare “moaștele” itinerante, spre satisfacția babelor foste groupie.

“Ideea ne-a venit când am asistat la adevărate cafturi între enoriașe, an de an. La început ne-a trecut prin cap să organizăm campionate de street fight pentru vârsta a treia, după care să facem bani din vânzarea protezelor împrăștiate peste tot. În cele din urmă, totuși, am considerat că plimbatul moaștelor e mai cool. Mai primim un ceai, mai un Dipiridamol, mai cunoaștem și noi oameni, din astea…”, ne-a declarat Mișu V., unul dintre inițiatori.

La întrebarea noastră dacă nu cumva babele își dau seama la un moment dat de înșelătorie, Gicu S., un alt student de la aceeași facultate, ne-a spus râzând: “Ne bazăm pe faptul că nu prea văd și nici nu știu ce gust ar trebui să aibă moaștele.

Am acoperit gustul de ketchup cu niște tămâie frecată de oase. O băbuță mai ageră ne-a zis la un moment dat “vaaai, da’ ce-a mai slăbit sfânta!”, sărutând de zor o tibie de pui…”.

“Maică, să le dea Dumnezeu sănătate copiilor ăștia, că mare bucurie ne-a mai făcut! Nu m-am mai simțit atât de importantă de pe vremea comuniștilor, când veneau acasă cu urna…”, ne mărturisește Paulina S. în vârstă de 96 de ani, molfăind o grisină… sau un cablu de antenă… ori un băț de tobă, că nu ne-am dat seama.

“Am pornit o acțiune de afurisenie concentrată împotriva păcătoșilor, cu targetare pe sesiune și picat de examene. Nu se poate așa ceva, adică ne dezechilibrează balanța de venituri și cheltuieli și asta nu se face…”, ne spune revoltat părintele-contabil Preasictiritul Delapidatorie…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *