LOADING

Type to search

Blog

De ce să alegi FABIZ?

fabiz ase

Raul este un tânăr din Maramureş pasionat de programare care a căutat să îşi dezvolte cunoştințele economice și de antreprenoriat. Încearcă mereu să devină mai bun şi noi credem că pentru asta a nimerit exact unde trebuie.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/471135216764762/

 

Cera este studentă FABIZ la secția engleză în anul II și consideră că facultatea noastră o ajută să se dezvolte atât pe plan profesional cât și pe plan personal. FABIZ este locul unde studenții se bucură de un mix intercultural unic, iar oportunitățile de angajare, atât din timpul facultății cât și după absolvire, oferă încrederea de care studenții noștri au nevoie.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/358797471477500/

 

Vlad, studentul nostru din anul II la secția germană, vine din Timișoara și crede că este foarte important ca o facultate să îți ofere atât posibilitatea de a avea un job cât și cunoștințele necesare dezvoltării propriei afaceri. Vlad însuși este un tânăr antreprenor și a ales FABIZ pentru a-și dezvolta capacitățile de a face business în continuare. Îi urăm mult succes.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/603220023522274/

 

Maria vine din Deva, iar pasiunea pentru germană și-a cultivat-o de când era mică. A ales FABIZ pentru a-și dezvolta cunoștințele economice și limbajul de specialitate în limba germană. După 3 ani de studenție, Maria a concluzionat că FABIZ înseamnă prietenie, oportunități și nu în ultimul rând o adevărată viață de student. Pe această cale ținem să îi urăm mult succes la licență.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/817758031958215/

 

Pavel este originar din Chișinău, Republica Moldova, și a ales să își dezvolte pasiunea pentru antreprenoriat pe care a moștenit-o de la părinții lui, care sunt de asemenea antreprenori, la FABIZ. De ce? După cum spune el însuși, FABIZ este locul ideal pentru tinerii care vor să dobândească o viziune de ansamblu asupra mediului de afaceri. Colegii motivați și profesorii tineri, energici, cu experiență în mediul de business l-au determinat pe Pavel încă din anul I să afirme că FABIZ este locul care îți permite să avansezi.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/1034792460060016/

 

Cătălina este studentă FABIZ în anul I la secția franceză și a înțeles încă din primul an cât de important este ca profesorii să îți explice teoria cu multe exemple practice din viața reală. Vine din Alexandria și vede în diversitatea culturală din FABIZ un aspect extrem de important în dezvoltarea ei atât profesională și personală.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/446293452586064/

 

Madalina vine din Bacău, a terminat FABIZ Franceză, iar în prezent este studentă la masterul IMBA din cadrul facultății noastre. Din punctul ei de vedere, ar trebui să alegi FABIZ dacă dorești să lucrezi într-un mediu intercultural, alături de profesori comunicativi care oferă materiale de actualitate și dacă dorești să ai parte de oportunități precum bursele ERASMUS sau internship-uri la companii de succes din România.

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/484249458996329/

 

Vanesa este unul dintre acei oameni speciali care aleg să continue cu un doctorat, după finalizarea masterului și licenței la noi. Este foarte ambițioasă și muncitoare, ca dovadă implicarea continuă în activitățile pe care facultatea noastră le întreprinde. Noi căutăm mereu să ne ajutăm studenții să se dezvolte pe toate planurile și ne bucurăm mult când unii dintre ei aleg o carieră academică. Mulțumim pentru cuvintele frumoase și îți urăm mult succes la teză!

https://www.facebook.com/ASE.FABIZ/videos/345124296153566/

Să fii student FABIZ înseamnă mai mult decât să studiezi economie într-o limbă de circulație internațională. În primul rând te afli în capitala României, lucru care îți deschide foarte multe oportunități cultural-artistice. Teatru, operă, concertele sau meciurile de fotbal ale naționalei țin studenții mereu activi.

De asemenea ai parte de foarte multe organizații studențești în interiorul cărora legi prietenii și îți descoperi pasiunile la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Facultatea de Administrarea Afacerilor în limbi străine este organizatorul unor evenimente științifice și culturale precum sesiunea de comunicări științifice, forumul pentru dezvoltare durabilă și antreprenoriat sau balul bobocilor și balul de absolvire.

Toate acestea contribuie la dezvoltarea ta personală și te ajută să te integrezi și mai bine în piața muncii.

La nivelul ASE, activează o serie de organizații de studenți, foarte prezente în viața academică, astfel AIESEC, VIP, ASER, Marketer Club, USASE etc. sunt doar câteva din cluburile cărora vă puteți afilia ca viitori studenți ai facultății noastre.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *