LOADING

Type to search

Umor

Conducerea facultății din cadrul Politehnicii București și-a închiriat birourile unei firme de videochat!

În condițiile în care din ce în ce mai puțini banii de la buget ajung în învățământ, facultățile sunt obligate să se descurce care cum pot ca să atragă fonduri. Astfel, decanatul Facultății de Mecanică și Mecatronică din cadrul Politehnicii București a decis să-și închirieze birourile unei firme de videochat.

”E adevărat, taxele au crescut dar și cheltuielile. Trebuia să ne descurcăm cumva. Așa că m-am înțeles cu cumnatul care are o firmă de videochat și în trei zile i-am eliberat birourile iar el și-a mutat acolo paturile și fetele.

Noi am transferat ce era mai important, adică acte, calculatoare și secretariatul într-un WC din căminul Leu. Ca să nu existe probleme, am achiziționat pe bani de nimic o duzină de olițe pe care le-am distribuit pe acel palier studenților…”, ne-a declarat o persoană din conducerea facultății, în timp ce tocmai închidea o fereastră pe laptop, probabil ca să nu-l tragă curentul.

”Am început să mă obișnuiesc și cu mirosul… Nu mai e chiar așa deranjant, poate doar clemele de rufe, că ne fac să vorbim pe nas. Studenții mai uită că ne-am mutat noi aici și când intră cu hârtia igienică în mână la secretariatul facultății, e puțin hilar…”, ne spune Marilena T., secretară.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *