LOADING

Type to search

Umor

Supărare mare în rândul studenților din Regie! Timp de o săptămână vor trebui să doarmă doi într-un pat, ca să facă loc penalilor din guvern și parlament!

Stupoare urmată de supărare printre studenții cazați în căminele din Regie! Partidul de guvernământ a înaintat o cerere oficială conducerilor facultăților care au studenți acolo prin care solicita instituirea unei Săptămâni a Căminelor Deschise pentru toți penalii din guvern și Parlament care vor să se acomodeze cu paturile suprapuse.

”Suntem la curentul cu faptul că locurile în cămine sunt limitate, cu atât mai mult ne bucură faptul că studenții au înțeles frământările aleșilor și au fost cooperanți. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că o săptămână le va fi suficientă colegilor noștri pentru a se obișnui cu condițiile din detenție, pentru ca șocul psihologic să nu fie prea mare…”, ne-a declarat aproximativ primul ministru, asta după ce colegii din redacție au făcut corecturile necesare.

”Am supus cererea dezbaterii senatelor reunite și am fost de acord, sub rezerva ca cei ce vor utiliza paturile suprapuse să facă și curățenie la WC-uri, lucru care n-ar trebui să fie o problemă pentru ei având în vedere că se ocupă zilnic doar cu căcaturi…”, ne-a mărturisit purtătorul de cuvânt al Facultății de Drept în timp ce sugea o măsea care nici măcar nu era a lui…

”Le-am pregătit câteva surprize noilor colegi de cameră! Nu vom renunța la obiceiul mânjirii cu pastă de dinți și cremă de ghete. Mai mult, pentru a simula cât mai bine condițiile din penitenciare, contra unei sume modice îi vom antrena și la scăpatul și ridicatul săpunului. Pentru aceasta, vom fi ajutați de câțiva colegi cu experiență care le vor ține spatele…”, ne declară Ionuț R. din anul 3 la IMM, mestecând un șoric de alaltăieri…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *