LOADING

Type to search

StudentNews vă propune proiectul „Am fost la teatru și mi-a plăcut!”

Despre

Promovarea teatrului în rândul tinerilor ca modalitate de petrecere a timpului liber. Prin intermediul acestui proiect ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul. Ți-ai dorit să mergi la teatru și nu ai avut ocazia? StudentNews, împreună cu teatrele independente din România, îți oferă această oportunitate. Care este costul tău? ZERO. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii!

 

Ce ne propunem?

Vrem să sporim notorietatea artei teatrale, prin contribuirea activă la creșterea numărului de participanți la astfel de manifestări culturale. De asemenea, urmărim promovarea teatrului ca opțiune de petrecere a timpului liber în rândul elevilor, studenților și tinerilor care nu au mai vizionat până în acest moment piese de teatru.

 

Cum participi? 

Te înscrii pe formularul de mai jos. Biletele sau invitațiile vor fi puse la dispoziție de către teatrele partenere. Testimonialele video sau text ale participanților vor fi postate pe paginile StudentNews. În urma publicării acestora se va selecta câte un câștigător (cel mai bun testimonial) pentru fiecare etapă a proiectului. Competiția finală se va realiza între câștigătorii fiecarei etape, iar acesta/aceasta va beneficia de un abonament dublu gratuit la unul dintre teatrele partenere pe o durată limitată de timp.

 

Care sunt premiile?

1. Invitație dublă la un spectacol de teatru;

2. Abonament pentru două persoane la piesele unuia dintre teatrele partenere.

 

Ce obligații ai?

Dacă te afli printre câștigători trebuie să ne trimiți un testimonial video/text în care să ne povestești experiența ta, pe adresa contact@studentnews.info.

 

Mai ai întrebări?

Consultă regulamentul campaniei sau contactează-ne pe e-mail, pe facebook sau instagram.

 

 

Teatrele partenere:

Teatrul Godot – https://www.teatrulgodot.ro/

Teatrul Apropo – https://teatrulapropo.ro/

Teatrul de Artă București – https://teatruldearta.ro/

Teatrul Avangardia – https://teatrulavangardia.ro/

Teatrul Unteatru – https://unteatru.ro/