LOADING

Type to search

Umor

Familia tradițională nu mai e în pericol! Băieții preferă să stea în cămine de fete!

camine studentesti

Bătaie mare pe locurile în cămine, acum că tot au început repartizările! Lucru ciudat, tot mai mulți băieți se înghesuie pe locurile din căminele fetelor. Grupurile de pe Facebook dedicate cazărilor sunt pline de anunțuri postate de studenți de sex masculin care caută locuri în căminele studenților de sex feminin.

”E mult mai ok la fete! Sunt mai curate, e mai puțină gălăgie, e, așa, mai cozy… Mai avem și noi cu cine discuta despre oje, cosmetice, modă…”, ne spune Ovidiu C. din anul 2 de la CIG, în timp ce încearcă să se dea cu ruj pe sub mustață.

”Sunt puțin șocată! Adică, pe bune, am ajuns să văd băieți care-și dau cu poșetuțele-n cap și să se zgârie pe față doar-doar vor prinde un loc la noi în cămin. Akward!”, ne mărturisește oripilată Daiana de la aceeași facultate, râgâind între două guri de bere trase direct din sticlă.

”Dacă ei vor să stea în cămine mixte, n-au decât. Noi nu ne opunem. Genul asta de băiețași, că nu le pot spune bărbați, nu costituie niciun pericol pentru fecioaria studentelor, dacă mai putem vorbi de așa ceva la nivelul ăsta. Nu râdeți, a fost un caz acum vreo doi ani când am avut o studentă virgină! Am vrut s-o împăiem și s-o punem în holul căminului…”, ne-a declarat o persoană din administrația căminelor căruia, din motive de siguranță, îi vom spune Puiu, de la Nicu…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *