LOADING

Type to search

Umor

Studenții de la Teologie n-au problemă cu cazările! O mânăstire de maici s-a oferit să-i găzduiască!

Acum, când bătaia pe locuri în cămin ia proporții biblice, există totuși un segment de studenți care, prin voia Domnului, nu au de suferit. E vorba de cei de la Teologie, cărora, dintr-un spirit samaritean și fără niciun scop ascuns, maicile de la o mânăstire de lângă București le-au pus la dispoziție chiliile eliberate de niște măicuțe care-au plecat în Italia la specializare la bară.

”Ținem să mulțumim pe această cale surorilor noastre care au dat dovadă de spirit creștinesc și-au împărțit cu noi puținul pe care-l au, inclusiv paturile, așa înguste și tari cum sunt ele… Paturile, că de ele vorbeam…”, ne spune Multpreafericitul Macarie, că are el motivele lui să fie așa, cadru didactic la materia Donații și Afurisenii.

”Fuck me, Doamne scuză-mă, că vorbesc cu păcat, dar fete… pardon, măicuțele astea chiar sunt ubercool! Ca nu cumva să cădem în păcat și să se ducă dra… naibii familia tradițională, au preferat să evite a ne culca doi sfinți studenți în același pat și ne-au repartizat ba la una, ba la alta. Fie binecuvântate!”, ne-a declarat fratele Pamfil din anul 2, dând mai încet Judas Priest-ul pe care-l asculta în căști.

”Sincer, nu ne-am gândit că toți vor fi niște mototoli… Speram ca măcar unele dintre noi să fie mai norocoase, dar în afară de faptul că ne simțim mai înghesuite, n-avem parte de niciun fel de action. Așteptam cu nerăbdare dimineața în speranța vreunei erecții matinale mai de Doamne-ajută, da’ vax albina…”, ne-a mărturisit supărată o măicuță care și-a tras năframa peste față de-am crezut că vorbim cu un ninja…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *