LOADING

Type to search

Umor

Șoc! La Universitatea de Medicină Carol Davila, începând cu acest an la cursurile de ginecologie vor asista prelați ai bisericii catolice!

Renumită pentru modul mai puțin delicat de a închide gura oamenilor de știință de-a lungul timpului, biserica catolică șochează lumea printr-un gest fără precedent: delegarea unor fețe bisericești la cursurile de ginecologie.

”Considerăm că destul a fost folosit testul Papa Nicolau fără ca Sfântul Scaun să beneficieze de ceva. Ca atare, am hotărât în conclav ca fiecare utilizare a acestui termen să fie taxată și vom începe chiar cu băncile facultăților. Este vorba de o sumă modică însă pentru a putea monitoriza respectarea agreement-ului vom avea oamenii noștri la cursurile de ginecologie. Ei vor fi mai puțin ochii, că nu se cade, și mai mult urechile nostre acolo…”, ne-a declarat un monsenior mângâind pe cap un copil din cor care tocmai primise o înghețată…

”Asta este, va trebui să ne conformăm! Am încercat să nu mai folosim numele testului la cursuri și să-l înlocuim cu testul ”acela” dar sfinții părinți sunt șmecheri. Au ajuns să plătească studenți care să-ntrebe ”care test?” iar cadrele noastre, luate prin surprindere, îi spun numele…”, ne-a mărturisit un membru al senatului.

”Pe noi, ca studente, nu ne afectează asta… Atâta doar să nu care cumva să ne pomenim că atunci când mergem la laborator ca să ne facem testul cu nume de sfânt părinte, să trebuiască să ne stropească în… acolo jos cu aghiazmă sau să ne pună să zicem Tatăl Nostru…”, ne spune Sanda J. din anul 3. ”Eu am picat toate testele anul ăsta, ce mai contează unul în plus sau în minus…”, zise ea râzând și în același timp încercând să facă un balon din gumă care i se sparge pe mustață…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *