LOADING

Type to search

Umor

Unui student de la Stomatologie i s-a îmbunătățit viața sexuală de când și-a schimbat mașina!

carol davila stomatologie stire

Tudor P., student în anul 3 la Facultatea de Medicină Dentară, era posesorul unui Renault second hand care n-avea nicio problemă cu motorul, în sensul că nici măcar nu pornea. Îl mai muta prin parcarea căminului cu ajutorul colegilor, ca să-l vadă fetele coborând din mașină în diferite locuri.

Din păcate, nu se prea înghesuiau din punct de vedere sexual, așa că bietul Tudor avea mai mereu dureri în cot din cauză că baia era mică. Pusese el ochii pe o studentă din anul 2 însă aceasta îl evita în mod repetat. ”La început părea interesată, până într-o zi când m-a văzut coborând din mașină. S-a schimbat la față și mi-a întors curul, lucru care, până la un punct, nu mi-a displăcut.

De-atunci mă refuza non-stop. Asta până am reușit să-mi dau hârbul și să-mi iau un BMW. Acum mă caută ca disperata pe FB, dar între timp calul plecase, vorba aia… Locurile s-au ocupat!…”, ne-a mărturisit Tudor zâmbind mefistofelic și ștergând retrovizoarea cu mâneca.

”Tipul nu era urât, dar Renault? Am eu față de Renault, totuși? Prietenele mele se lăudau că știu cum se rabate scaunul la BMW și Audi iar eu cel mult le puteam spune cum se scoate scrumiera din fund…”, ne spune Ludmila G. de la Davila scărpinându-se în nas cu un pix. ”Între timp am auzit că și-a tras un BMW… Încă nu știu de care dar ca să nu fiu luată prin surprindere am început să studiez pe net cum se lasă scaunele la toate modelele…”, a chicotit ea scăpând un râgâit mic cu damf de usturoi de la micul de-aseară…

”Hai că era fițoasă Ludmila! Adică înțeleg că până și dude-ul avea probleme în a ieși în erecție din mașina aia fără manual de utilizare, dar n-am auzit-o să se plângă când a extras-o paznicul căminului cu picioarele desfăcute din ghena de gunoi c-o apucase un cârcel după o partidă de sex pe tomberoane…”, ne-a mărturisit Tania, colegă de an cu Ludmila, specialistă în bene de camioane…

  • Ești student și îți cauți un internship plătit? Vizitează secțiunea de joburi pentru studenți din site și aplică la programele de internship oferite de cele mai cunoscute companii.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *