LOADING

Type to search

Umor

Materie nouă în programa Facultății de Drept începând cu acest an: MC Hammerus!

stire drept

În lumina involuției mentale și a creșterii labilității psihice umane din ultimii ani, cercetătorii din domeniul dreptului au coroborat rodul muncii lor din ultimii ani cu rodul muncii unui grup de cultivatori de zarzavaturi și-a rezultat o concluzie-varză care se va regăsi în programa facultăților de drept începând din această toamnă.

Analizând pe un grup-țintă alcătuit din 10 inculpați efectele pronunțării sentinței asupra psihicului lor și așa zdruncinat, cercetătorii au ajuns la concluzia că lovitura de ciocan dată de judecător în momentul pronunțării este principala vinovată. Ca atare, noul curs se va numi ”MC Hammerus” (a nu se confunda cu viitorul produs al unui lanț de fast-food care se va numi McHumerus și va consta într-un os cu maioneză între două jumătăți de chiflă).

”MC Hammerus” care s-ar traduce prin Metode Clasice de Ciocănire își propune să-i învețe pe viitorii magistrați tehnici de mânuire a ciocanului de judecător care va avea de-acum forma unui ciocan de șnițele, iar lemnul în care se lovește va fi un fund de bătut carnea. Numele te duce cu gândul la un cunoscut rapper ai cărui pantaloni erau lăsați pe vine, fix ca ai inculpaților în momentul în care se căcau pe ei în așteptarea sentinței.

”Totul ține de ureche aici. Cum și justiția se face după ureche, elementul pregătitor pentru recepția sentinței de către vinovat va fi timpanul. Acesta va percepe a priori duritatea sentinței ce urmează a fi pronunțată după intensitatea loviturii de ciocan, pregătind astfel creierul pentru ceea ce urmează.

Duritatea va fi controlată prin tipul de carne așezată pe fundul de lemn, de pui, porc sau vită, fiind cunoscut faptul că diferă coeficientul de absorbție al șocurilor…”, ne explică Ieronim G., cercetător cu ziua.

”Foarte bine venită această inițiativă! Vă dați seama că ne-ajută și pe noi la bucătărie. După o zi de cursuri avem deja gata bătute șnițelele și nu mai pierdem noi vremea…”, ne mărturisește entuziasmată tanti Florica, bucătăreasă la cantina facultății de drept.

”Uau! Abia aștept primele cursuri! Întotdeauna mi-au plăcut ciocanele!”, ne spune batând din palme de bucurie Elvira F. din anul II…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *