LOADING

Type to search

Umor

Decizie-șoc a premierului spaniol după ce Viorica Dăncilă s-a așezat în scaunul lui: îl va duce la analize!

viorica dancila

Viorica strikes again! În timpul vizitei oficiale din Spania, premierul României a comis-o în stilul caracteristic, demonstrând încă o dată, dacă mai era cazul, că se cacă pe tot ce-nseamnă reguli de protocol. Ea s-a așezat în scaunul premierului Pedro Sanchez iar acesta a decis să-l trimită la analize. Ca atare, imediat după încheierea vizitei oficiale, un grup de coprocultori au preluat scaunul și l-au dus la laborator.

”Nu am nimic personal cu dna Dăncilă. Am înțeles că dacă ești prost de mic când ești mare îți este mult mai ușor, așa c-am pus totul pe seama neuronului care era probabil la repaus. Atâta doar că voiam să fiu convins că nu am cumva paraziți în scaun, știind că în România e plin de așa ceva…”, a declarat premierul spaniol în timp ce jumulea un flamenco.

”Vă rog să mă credeți că n-am făcut-o intenționat! Chiar n-aveam de gând să-i iau scaunul premierului spaniol. Sunt sătulă de cât căcat manânc eu zilnic acasă, nu-mi trebuia și-al lui…”, a mărturisit Viorica Dăncilă, aranjându-și punga de semințe din paporniță…

Cu această ocazie, lumea virtuală a câștigat o nouă provocare: ”Viorica’s Challenge”, în care internauții se filmează încercând să se-așeze în scaune mai mult sau mai puțin consistente, după care se spală.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *