LOADING

Type to search

Umor

Pentru a nu se rupe de tot de facultate, un student de la Politehnică mergea la plajă în Vamă cu geaca pe el ca să-și aducă aminte cum era iarna în sala de curs!

studenti in vama veche

În timp ce toată lumea se bucura de soare cât mai full monty, un personaj făcea notă aparte pe plaja din Vamă. Purta tot timpul pe el o geacă de puf deși afară erau 30 de grade. Haios era când intra cu ea în mare, mai exact când ieșea și arăta ca mascota de la Michelin.

”Sunt un nostalgic… Vacanța mă scoate din ritm și pentru asta am nevoie de ceva ca să mă țină cuplat la școală. Așa c-am ales să stau cu geaca pe mine și la plajă, fix cum stăteam iarna în sala de curs…”, ne mărturisește Sergiu F. din anul 2 ETTI.

”La început am crezut că e high, apoi mi-am dat seama că omul e cât se poate de sober, adică, mă rog, cât de sober poate fi un student în Vamă… Măcar n-are nevoie de slip, că e suficient de lungă și dacă-și pune și gluga nu-și face probleme de insolație…”, ne-a declarat între două fumuri Gigi G., student la aceeași facultate.

”E foarte cooool! Ne-am obișnuit să-l strângem în brațe când iese din apă. E ca și când ai strânge un burete, e răcoros pe căldura asta… Și se poate și el deplasa mai ușor până la cearceaf…”, ne povestește Luiza de la Filo jucându-se cu un prezervativ folosit.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *