LOADING

Type to search

Umor

Justiție pe superstiție! Un profesor de la Drept se sărută cu o studentă în fiecare an!

drept

La o facultate la care dictonul ”Crede și nu cerceta!” se citește ”Nu crede nimic, cercetează tot!” poate părea ciudat să vorbim de superstiții și forțe oculte, deși dac-ar fi să ne luăm după bietul Toader am zice că zâna cea bună era în toane proaste și-a făcut o glumă cu el… și cu noi, punându-l ministru. Iată însă că realitatea ne contrazice!

Un profesor și seminarist la anul 2 și-a făcut un obicei ciudat toamna, la debut de an universitar, în a se săruta la intrarea în facultate cu o studentă, în fiecare an alta.

”E adevărat, sunt un superstițios! În ultimii 5 ani o singură dată m-am sărutat cu femeia de serviciu care-mi parca motocicleta și mi-a mers prost tot anul. Anul trecut am adus și-o babă să-mi dea în ghioc, după ce figura cu păpușa-voodoo n-a funcționat, decanul fiind bine-mersi în continuare…”, ne-a mărturisit cel în cauză în timp ce rașcheta o muscă de pe vizorul căștii.

”Adevăru-i ca devenit o tradiție să ne sărutăm cu profu’ la început de an. Lui îi aduce noroc și noi ne excităm. Mai greu a fost să potolim basarabencele și să le explicăm că sexul nu e obligatoriu…”, zice Lidia P. din anul 2 lustruind eșapamentul…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *