LOADING

Type to search

Blog

Presesiunea de iarnă

Odată cu începutul anului, pe lângă zilele de vacanță pe care le mai au studenții, nu trebuie să uităm faptul că centrele universitare vor redeveni aglomerate, aceștia fiind totuși nevoiți să se întoarcă la viața de student. Evident, începutul e promițător, cu mâncăruri tradiționale și bani de buzunar, oricine știind că nicio odraslă nu e lăsată să plece cu mâna goală de acasă. Dar odată ajuns la facultate, realitatea te lovește din nou.

Perioada dintre vacanță și sesiune este o perioadă în care ai nevoie de timp să te obișnuiești cu gândul că s-a terminat vacanța și de energie pentru a invoca amintirile despre tot ce are legătură cu facultatea. Amintiri pe care e posibil să nu le fi avut vreodată, pentru că ți-a plăcut mai mult să ai o cană de cafea în mână decât un pix. Sau deschis un tab de Netflix decât un caiet.

Iar nimeni nu pare sa știe ce ar trebui făcut mai exact și uite așa cele 2 săptămâni de tatonare se numesc sugestiv presesiune. Adică nu chiar sesiune, dar nu strică să ai deadline-uri și prezentări, pentru că de ce nu? Deci un bilet doar dus spre o sesiune pe care nu ai vrut-o și pentru care nu te-ai pregătit suficient, dar pentru care trebuie să înveți, pentru că nu vrei ca ea să treacă și tu să rămâi.

Și uite așa, într-o stare de continuă incertitudine, îți petreci ultimele săptămâni din semestru consolat ca după sesiune va urma încă o vacanță.

P.S: Succes în sesiune și nu uita că pauzele lungi și dese – cheia marilor succese.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *