LOADING

Type to search

Blog

Am fost la teatru și mi-a plăcut

Proiectul „Am fost la teatru și mi-a plăcut” este despre teatru, tineri și petrecerea timpului liber într-un mod util și plăcut, care îi scoate pe tinerii care nu vizionează piese de teatru în mod curent din obișnuința cotidiană.

Vara aceasta, StudentNews, alături de teatrele partenere, a oferit tinerilor oportunitatea să meargă la teatru gratis, singurul cost cerut fiind un testimonial care să fie postat pe paginile StudentNews, pentru a putea promova experiența amatorilor de teatru și a încuraja cât mai mulți tineri să participe la campanie.

Pentru ediția de debut, participanții au fost antrenați în maratonul teatrelor, care au oferit o paletă diversă de piese de teatru care să încânte simțurile privitorilor. Astfel, pentru Teatrul Apropo ne-am gândit că Trebuie să vorbim despre Martorul acuzării de la Teatrul Avangardia, însă Un cuplu ciudat a început cu Toc Toc și s-a ajuns la o comedie „sărită de pe fix”.

La Teatrul de Artă, Durata medie de viață a mașinilor de spălat este de o oră și jumătate, pe când la UnTeatru La țigănci, O familie fericită este Tot ce-i mai minunat în lume și nu se încheie odată cu piesa. Pe de altă parte, Ce zile frumoase au fost pentru Proof la UnTeatru până ce Venus în fur a lăsat Otravă pe masă și scena s-a terminat!

În  Teatrul Godot Era ok și la 60 pentru Sărbători mari & conversații mici, însă publicul nu s-a putut abține de la sesiunile de râs și aprobări situaționale, iar pentru că în vin există adevărul și  pe parcursul unei piese trebuie să bei ceva, (Vino )Veritas ne transformă în Aproape îngeri care spun adevărul.

Cu alte cuvinte, mersul la teatru este cool la orice vârstă, dovadă fiind testimonialele participanților la campanie, și dacă tot nu ești convins, proiectul nu s-a terminat încă, așa că mai ai ocazia să te înscrii pentru a descoperi surprizele pregătite alături de teatrele partenere. Sigur la finalul piesei te vei gândi că „Am fost la teatru și mi-a plăcut!”

Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *