LOADING

Type to search

Evenimente

Brandstorm L’Oreal Romania

Brandstorm L'Oreal

BRANDSTORM este o competiție internațională de business dezvoltată de L’Oréal pentru tineri ce se desfaășoară anual în peste 65 de țări.  Suntem deja la a 31a ediție, fiind o competiție cu tradiție pe piața internațională, unde anual, zeci de mii de studenți au posibilitatea să preia rolul de Project Manager și să inoveze prin ideile lor.

Astfel, din 28 noiembrie am deschis platforma pentru înscrieri pentru ediția BRANDSTORM  2023. Diferența face că anul acesta, Brandstorm  revine cu o valoare adăugată!

Ce presupune mai exact această valoare adăugată?

Începând cu ediția Brandstorm 2023, toți studenții/participanții vor avea oportunitatea de a obține un certificat oficial care le va recunoaște contribuțiile și efortul investite în cadrul competiției. Acest certificat poate să reprezinte un boost semnificativ în cariera lor profesională, îmbunătățindu-le atât CV-urile cât și profilele de viitori candidați.

În ceea ce privește misiunea Brandstorm 2023, totul pleacă de la „Crack the new codes of Beauty”. Challenge-ul de anul acesta explorează zone precum: AI, VR, XR, AR și Metaverse.

Ca și în anii anteriori, echipele vor fi formate din 3 membri (existând în continuare posibilitatea ca profesorii să devină mentori), iar fiecare echipă va trebui sa dezvolte una dintre cele trei axe ale misiunii:

  • REINVENT CONSUMER ENGAGEMENT​: New platforms​, New services​, Virtual ownership & products
  • CREATE VIRTUAL EXPERIENCES​: Gaming​, Social & Communities​, NFT for exclusive access, to unlock XP & reward loyalty
  • CELEBRATE NEW SELF-EXPRESSION​: Creators & artistry​, Avatars ​, Diversity

TIMELINE competiție:

  • 28 Noiembrie – 3 Martie: perioada de înscriere și încarcarea prezentării de 3 slide-uri + 1 minut video pitch;
  • 9 martie: Semi finala Națională
  • 30 martie: Finala Națională
  • Aprilie: Learning Hackaton pentru finaliștii naționali la nivel mondial
  • Mai: Semi finala Internațională
  • Iunie: Finala Internațională la Paris

Premiu: un internship de 3 luni la HQ L’Oréal din Franța, cu toate costurile acoperite de L’Oréal.

Cum se desfășoară procesul de înscriere?

Pentru a te înscrie în competiția BRANDSTORM, primul pas este de a-ți crea cont pe platforma https://brandstorm.loreal.com/ și de a-ți forma o echipă de 3 membri (în momentul în care îți creezi cont, ai posibilitatea de a adăuga înca 2 membri pentru a forma echipa). Tot în această etapă, ai posibilitatea de a înscrie pe platformă un mentor (de obicei, un profesor coordonator).  Ulterior, vei avea acces la Resource Pack, Regulamentul competiției și Misiunea.

Până la data de 3 Martie (care este deadline-ul de înscriere), fiecare echipă trebuie să încarce în platformă o prezentare ppt de 3 slide-uri si 1 minut video pitch cu ideea lor.

Semifinala natională va avea loc la începutul lunii martie, iar finala națională pe 30 martie. Juriul finalei naționale este compus din boardul executive L’Oréal România. Participanții vor avea la dispoziție 5 minute să prezinte ideea și conceptul din spatele proiectului și 5 minute de Q&A.

Fiecare țară dintre cele peste 65 participante va avea câte 1 câștigător ce va trece în etapa de semifinală internațională din luna mai. În cadrul semifinalei internaționale, vor fi alese 10-15 echipe care vor merge la Paris în iunie și vor pitch-ui ideea lor în fața boardului executive L’Oréal Group.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *