LOADING

Type to search

Umor

Ce Hollywod? Ce Bollywood? Cele mai tari platouri de filmare sunt la UMF „Carol Davilla”

vulpita si viorel

Bătaie mare pe timpii de filmare de pe noile platouri de la UMF „Carol Davilla” din București. După ce Vulpița și Viorel, vedetele momentului, au „tras” acolo videoclipul „Om bogat sau om sărac”, Daniel Craig și-a anunțat disponibilitatea de a mai juca într-un Bond cu condiția să fie filmat acolo. Scenariul a fost adaptat, astfel încât eroul va avea de luptat cu sistemul educațional românesc, luptă din care, pentru prima oară, va ieși înfrânt. Filmul se va numi „0,07 %” și reprezintă procentul de medici buni ieșit de pe băncile universității.

Bruce Willis a cerut și el acces la platourile UMF, unde se vor filma majoritatea secvențelor din următorul său blockbuster ”Old Habits Die Hard”, cu referire la sistemul românesc de șpagă în învățământ și în care eroul se va lupta tot filmul ca să îndese un plic cu bani în buzunarul singurului profesor din universitate care nu acceptă mită.

„Am ales UMF ca loc de filmare pentru că e încărcat de emoții didactice și trăiri intense din sexiune. Cel puțin așa cred… Sau așa mi-a zis regizorul să zic… Sau nu mai știu…”, ne mărturisește Vulpița începând a doua pungă de semințe.

„Îhî…”, ne spune și Viorel, doct.

„Eu decât am cântat, n-am nicio vină că m-au făcut ăștia intelectual. Intelectuali e ei cu toată familia lor”, își zbiară manelistic oful Rafaelo.

„Am preferat să mutăm cursurile online, că ies mai mulți bani din închirierea spațiilor. Din taxe e greu de trăit, știți și Dvs, trebuie să ne descurcăm cumva. Tocmai am închiriat mesele de autopsie pentru producția unui film XXX. Mergeam să le duc niște pături din cămin, că le e rece la șale actrițelor”, ne spune din fugă un reprezentant al universității…

Lăsând gluma la o parte,

Student News a lansat concursul Student Music Talent.

Ai voce și o pasiune pentru muzică? Știi să cânți la un instrument? Înscrie-te și tu! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *