LOADING

Type to search

Diverse

Roton si Studentnews.info au dat startul la Student Music Talent

Roton si Studentnews.info au creat concursul online Student Music Talent, un concurs dedicat studentilor pasionati de muzica. Scopul principal este sprijinirea tinerilor pasionati de muzica, dar concursul serveste si ca o incurajare spre creatie in aceasta perioada.

Participarea la concurs se face prin inregistrarea unui link cu interpretarea/instrumentalul pe https://www.studentnews.info/student-music-talent/

Concursul are doua sectiuni, cea de artist vocal si cea de producator, iar premiile includ posibilitatea semnarii unui contract standard de artist cu Roton Music (locul I – vocal), producerea, inregistrarea si lansarea unei piese (locul II – vocal), producerea si inregistrarea unei piese (locul III – vocal) si posibilitatea semnarii unui contract standard de publishing (locul I – producator).

Perioada de inscrieri se va termina pe 7 iunie, iar pana atunci orice student sau elev in clasa a 12-a se poate inscrie, respectand regulamentul de mai jos.

REGULAMENT:

https://www.studentnews.info/student-music-talent/?contest=contest-condition#contest-condition

Dupa perioada de inscrieri, urmeaza o saptamana de voturi pentru a se decide finalistii, urmand apoi finala pentru care va fi inca o saptamana de voturi. Pentru alegerea finalistilor si castigatorilor se vor lua in considerare, cu o pondere de 50%, voturile  celor de acasa si voturile unui juriu format din membrii casei de discuri Roton, tot cu o pondere de 50%.

LINK CONCURS: https://www.studentnews.info/student-music-talent/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/studentmusictalent/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/studentmusictalent/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *