LOADING

Type to search

City Breaks

Minisejur 8 martie, Albena, 105 EUR/persoană

Perioada: 7 martie – 9 martie 2020

Pachetul include: 

  • 2 nopți de cazare în studio deluxe, la Grand Hotel & Spa Flamingo 5*
  • Regim de masă demipensiune

Tarif: 105 euro/persoană

Descriere hotel:

Grand Hotel & Spa Flamingo se află în zona centrală a stațiunii Albena și oferă o piscină în aer liber, cu un mic parc acvatic pentru copii. Proprietatea are o zonă de plajă privată, iar tariful camerelor include o umbrelă de soare și 2 șezlonguri.

Oaspeții au la dispoziție un meniu variat la restaurantul principal și pot savura băuturi la barul de vinuri și la piano bar. De asemenea, la proprietate există un bistrou și un club de noapte.

Toate studiourile și suitele au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori, birou, minibar și balcon. Băile includ duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Grand Hotel & Spa Flamingo include și centrul spa & wellness Elements Spa și este conectat direct la centrul spa Medika, al Hotelului Dobrudja, printr-o pasarelă acoperită. În toate zonele hotelului este disponibil Wi-Fi gratuit. La proprietate există un salon de înfrumusețare și un magazin de suveniruri, precum și un centru de afaceri.

Oaspeții pot practica o varietate de sporturi la proprietate, inclusiv tenis, minigolf, baschet, squash, biliard, tenis de masă și echitație. De asemenea, sunt disponibile facilități de sporturi acvatice, precum windsurfing și scufundări.

Grand Hotel & Spa Flamingo se află lângă numeroase magazine și la 40 km de aeroportul din Varna. Oaspeții pot închiria și autoturisme.

Cere ofertă personalizată

Error: Contact form not found.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *