LOADING

Type to search

Umor

Șocant în Agronomie! O informare menită să informeze a dezinformat!

În căminul Agronomie din București a apărut peste noapte o hârtie care a produs panică în rândul studenților mai ceva ca lista cu note. Era vorba de o informare din partea administrației care informa că în data de 8 februarie între orele 12.00 și 13.00. Da, ați citit bine! Suspans! Agitație! Curiozitate! Ce să fie, ce să fie?

”La început am crezut că e un test de perspicacitate, că ar trebui să completăm cu pixul despre ce credem noi c-ar fi informarea și că până la urmă va conta la nota finală…”, ne mărturisește Vasile T. din anul 2, cu o față exact ca numele.

”Fiind sâmbătă eram convinsă că e vorba de o șmecherie ca să ne-adune pe toți în hol și să ne pună la curățenie, așa că n-am reacționat. Bine, la ora aia nici nu-mi revenisem din beție…”, ne spune Luiza R. în timp ce-și căuta o cafea ca s-o adauge în cana cu țuică de pufoaică.

”Nu înțeleg ce atâta agitație? Mesajul e clar. Am vrut să anunțăm studenții că la acea dată și în acel interval orar cineva de la administrație va fi în hol ca să le mulțumească. Pentru ce? Păi, pentru orice… Mare filozofie!”, ne-a informat într-o altă informare afișată pe ușă un membru al administrației cu semnătura indescifrabilă…

Dacă îți place ceea ce facem noi, te rugăm completează chestionarul nostru aici pentru a putea schimba forța de muncă din Romania. De asemenea, ai șansa de a câștiga un city break.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *