LOADING

Type to search

Umor

Impresionant! O formație de manele a rezistat mai mult de două ore într-o sală de curs fără să pățească nimic!

manele la ase

Este de notorietate faptul că manelele și învățătura sunt două elemente incompatibile invers proporționale. Cu atât mai mult ceea ce s-a întâmplat în clădirea ASE Ion Angelescu este de domeniul paranormalului. O formație de manele chemată să asigure ambianța la o pomană a porcului organizată de câțiva profesori a petrecut mai mult de două ore într-un mediu academic fără să se întâmple nimic notabil. Nu știm ce este mai șocant, faptul că se taie porcul în facultate sau faptul că maneliștii au scăpat nevătămați?

”Am zis să-i aducem aici, în mediul nostru, că noi am fost destul în mediul lor. Nu neg că am sperat ca vreunul dintre ei să ne devină student în viitorul apropiat…”, ne-a declarat un profesor sub protecția anonimatului, că oricum n-am înțeles cum îl cheamă din cauza șoricului pe care-l molfăia între dinți…

”S-a văzut c-avem valoare, mânca-ți-aș! Să moară dușmanii mei, decât că mai facem săptămâna viitoare și Poli, c-avem acolo un botez și schimb numele formației în Academicienii. Singura problemă am avut-o cu  Liviu Clăparu’ care a început să-și calculeze singur impozitul pe care ar fi trebuit să-l plătească la cât a încasat. S-o fi luat ceva de pe pereți…”, ne spune rânjind Adrian Minune de Salam în Vijelie, saxofonist, trăgându-și tricoul Armani peste buricul gol.

Vezi aici filmarea:

Dacă îți place siteul nostru aruncă o privire și in paginile de joburi pentru studenti, city break-uri sau evenimente.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *