LOADING

Type to search

Diverse

Top 3 petreceri studențești de Revelion în 2020

revelion 2020

Se încheie încă un an și vom fi în fața unui nou început în care ne punem toată energia și bucuria, sperând că de această dată, toate visurile noastre să se îndeplinească. Nu mai este mult până când vom păși în Noul An, dar nu vă faceți griji! Dacă încă nu știți unde să petreceți pe 31 decembrie, încă mai aveți timp să faceți o alegere.

Anul acesta pare a fi unul surprinzător în ceea ce privește numărul impresionant de petreceri de Revelion. Locații neașteptate și concepte care și-au demonstrat atractivitatea în rândul tinerilor, în special al studenților, sunt câteva dintre ingredientele pe care organizatorii au mizat într-o noapte atât de specială.

Cum vei petrece în noaptea dintre ani, așa te vei distra tot anul care doar ce se pregătește să înceapă cu pași timizi, așa că, am decis să venim în ajutorul tău cu câteva propuneri:

1. Revelionul Studențesc

Poate singurul revelion dedicat exclusiv studenților, se află anul acesta la cea de-a doua ediție, reușind să devină încet-încet o tradiție în rândul acestora, estimandu-se o dublare a numărului participantilor. Ediția de anul acesta, la fel ca și cea de anul trecut, aduce una dintre cele mai bune oferte calitate-preț. Evenimentul se va desfășura la Terra Events Hall, sală de evenimente inclusă în categoria premium, iar bufetul suedez va fi atent pregătit de către un bucătar chef de renume.

Organizatorii promit o seară de neuitat pentru studenții celor mai prestigioase facultăți din București, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare să se distreze până în zorii zilei pe ringul de dans.

Preț: 299 lei și include loc la masă, Open Bar Standard și bufet suedez, respectiv 399 lei pentru cei ce optează pentru Open Bar VIP

2. Revelionul Nostalgia

Nostalgia este una dintre cele mai cunoscute petreceri dedicate celor care vor să călătorească în timp. Muzica ,,de atunci,, te va face să te distrezi așa cum rar o mai faci pe beat-ul modern din zilele noastre. Într-un singur cuvânt, conceptul Nostalgia reprezintă TELEPORTARE.

Anul acesta Revelionul Nostalgia se va deșfășura la Romexpo, însă, cu toate acestea, deși ar fi o oportunitate exceptională de a petrece trecerea dintre ani, prețurile destul de ridicate i-ar putea face pe tinerii studenți să se reorienteze spre opțiuni mult mai avantajoase sub aspectul raportului dintre preț și ceea ce este inclus în prețul respectiv.

Preț: de la 350 lei pentru Acces General cu Open Bar, iar pentru cei care doresc loc la masă, prețurile încep de la 450 lei, având inclusă și o gustare rece

3. Revelionul în Centrul Vechi al Capitalei

Centrul Vechi oferă, ca în fiecare an, cea mai variată gamă de revelioane low-cost. Diversitatea de cafenele, pub-uri, restaurante sau cluburi transformă centrul istoric în locul perfect pentru studenții care nu își doresc decât să petreacă până dimineață alături de cei mai buni prieteni. Cu siguranță veți găsi aici petrecerea de revelion mult dorită, care să vă satisfacă toate cerințele.

Preț: prețurile variază în funcție de locația aleasă

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *