LOADING

Type to search

Blog Fashion

Fashion trend ASE: Ținutele care dictează moda pentru această iarnă

fashion trend ase bucuresti

Iarna la facultate…
Nu sună atât de bine, cum nici iarna afară, iarna la lucru sau iarna rece nu sună altfel decât motive perfecte să stai în casă, în club sau sub plapumă. 
Dar știm că sunt 3 lucruri care ne fac să ne simțim mai bine și mai deschiși la anotimpul ăsta:

  • Petrecerile
  • Vacanța
  • Hainele

Nu o zicem noi, nu o zice nici moda, ci un studiu care spune mai mult decât faptul că încrederea pe care ne-o dă hainele ne face să putem face față mai ușor zilelor (asta spun 96% din participantele la studiu). 

Dacă bărbații sunt afectați și ei de ceea ce poartă, se vede în cum acționează. Pe când la femei se vede în tot ceea ce fac, de la atitudine la cât de ușor trec peste stres. 

Și cum vrem să avem o iarnă HOT, dar mai ales care să ne reîncarce, trecem pe la ASE să vedem ce ne propun studentele pentru un fashion trend ca o băutură caldă! PLUS – ce vă propunem noi în plus la Trend, pentru extra GLAM!

Fashion trend ASE

Am vorbit într-un articol anterior despre câteva dintre cele mai la modă studente la ASE. Vezi la final de articol linkul, dar ce am observat este că elementele simple, clasice, ca o pereche de jeans, sunt foarte puțin întâlnite și printre cel mai greu de făcut să apară demne de o poză. 

Studiul de mai sus observă și că a purta jeanși nu aduce aceleași rezultate de fericire, încredere și schimbare de mood. Pentru că sunt prea comuni ca să însemne mai mult pentru starea ta de spirit, să fie observați și complimentați și să te facă să te simți mult mai bine. 

Să vedem totuși care sunt cele 3 elemente preferate iarna asta de trendul fashion ASE:

1. Dantelă – pentru că feminitatea este cel mai simplu mod de a-ți aduce aminte de ce trebuie să sărbătorești în fiecare anotimp: pentru că frumusețea nu dispare odată cu iarna.

2. Animal print –  în Feng shui, care se leagă și de ceea ce purtăm, acest tip de print este asociat cu elementul foc și denotă dorința de a fi observată și a te simți vie. 

3. Sclipici – pentru că ne putem pune dorințe pe stele căzătoare, pe artificii, pe fulgi de zăpadă și obiceiurile acestea ale copilăriei le putem transforma în idei care să ne inspire și în fashion. Și asta urmează pentru perioada de final de an, sclipici în combinații de rochii și accesorii, jachete și mult wow. 

Sfaturi extra pentru mai mult GLAM în stilul iernii

Aceste sfaturi sunt preluate atât din indicațiile marilor case de modă, din experiența noastră de peste 10 ani ca designeri la Concepto, dar mai ales și din părerile psihologilor. 

1. Poartă pălării – pentru că impresia generală despre cei care poartă aceste accesorii, conform studiului, este că atrag atenția asupra unei persoane și o încadrează într-o descriere de personalitate puternică. 

2. Poartă haine pe corp – pentru că impresia pe care o dai este că te simți bine în corpul tău în fiecare moment și că atitudinea ta este una proactivă. Hainele baggy fără să aibă măcar o piesă ce aduce echilibru sunt desemnate ca semne pentru o persoană obosită.

 

3. Poartă accesorii de impact, ușor de observat – pentru că indică nu doar o personalitate puternică, dar și dacă nu ești tipul extrovetit, un accesoriu perfect poate să înceapă ușor o conversație și să te scape de teama de a căuta tu un subiect. Un inel spectaculos face ca din momentul când faci cunoștință cu cineva să ai subiectul primelor 5 minute. 

4. Poartă o jachetă de senzație – care să te lase să te exprimi și în street style, nu doar când afișezi ce porți dedesubt. Blana va face senzație și în acest sezon. 

Concluzia este că ne uităm către voi, fetelor și vedem că preferați lucrurile care spun feminitate, energie și determinare. Iar cu mici trucuri din domeniul fashion, toate elementele pentru o iarnă cu mai puțin stres sunt așezate. 

Vezi dacă ești și tu pe lista fashionistelor de la ASE, aici.

Dacă ți-a plăcut acest articol, ajută-ne cu un share ! 

Articolul a fost scris de prietenii noștri de la Concepto, showroom și online store de modă, care merită urmăriți pe Instagram –>

instagram@conceptoline

BONUS: Mulţumim că ne citeşti
Avem pentru tine o surpriză cu un Cod de reducere Cadou de -10% pentru produsul tău preferat din shop-ul Concepto, dintre care și ținutele de mai sus. Cuponul poate fi utilizat la orice produs care nu se află deja la reducere.
Cupon Cadou: Student10

Piesele din articol: Shop Concepto

Nu uita că pe StudentNews.info găsești o serie de joburi pentru studenți care te pot propulsa în carieră! De asemenea, dacă ești un student pasionat de travel, vizitează secțiunea de city breaks din site!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *