LOADING

Type to search

Umor

Un student a fost arestat că a vândut bilete spre Rai cu 500 RON bucata !

student arestat teologie

Cine a zis că BOR este o instituție non-profit? Da, știu, nimeni… Spiritul antreprenorial se simte foarte bine și în sutană. Un student întreprinzător de la Teologie a pus bazele unei faceri deosebit de profitabile. A înființat o agenție de turism denumită ”Stairway to Heaven” prin care organiza excursii în rai.

Clientela era alcătuită în special din babe sărace cu duhul, cu disponibil lichid de minim 500 ron. Biletele garantau sejurul, nu și transportul, ca atare ”turistele” au început să se intereseze prin autogări cu ce pot ajunge în rai.

Astfel s-a sesizat și Poliția care a supralicitat, solicitând și vouchere all inclusive.

”Eu n-am făcut nimic cu păcat. Am răspuns doar rugăciunilor pieții. Parte din sume au fost investite în set up, adică în lumânări și icoane, pentru credibilitate…”, ne-a mărturisit fratele Evdochie între două Născători și-un Tatăl Nostru…

”Nici nu ne-au lăsat să vedem dacă-s valabile, că ni le-au și confiscat… Tocmai când găsisem un șofer care s-a oferit să ne ducă…”, ne-a declarat baba Ilisafta, mestecând intradentar, adică între cei doi dinți pe care-i mai avea, o afurisenie de import la adresa autorităților…

  • Dacă ți-a plăcut acest articol, ajută-ne cu un share ! De asemenea, pe site-ul nostru veți găsi o secțiune de joburi pentru studenți dar și una de city breaks la prețuri reduse, special pentru pasionații de travel. 
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *