LOADING

Type to search

Umor

Apple a lansat smartwatch-ul pentru studenți ”iDeCapulMeu”!

noul apple watch

Lovitură de imagine în această toamnă pe piața gadgeturilor! Gigantul Apple a lansat un smartwatch dedicat studenților care va revoluționa conceptul de ceas inteligent. Pe lângă funcțiile clasice, noul ceas va fi dotat cu un vibrator amplificat destinat celor care se masturbează. Odată pornit, ceasul va induce vibrații în mână asemeni Parkinsonului. Se poate regla amplitudinea mișcării din aplicația ”Do it yourself” pe care doritorii o pot descărca din AppStore.

”E pur și simplu wow! N-o să mai am febră musculară, vă dați seama? Plus că vreau să folosesc această funcție și la trezit din beție…”, ne declară Țuțu F. din anul 2 ASE.

În afară de această nouă funcție, ceasul va fi dotat și cu un dozator de țuică. Pentru ardeleni va ieși în curând și aplicația ”51” care va upgrada țuica băubilă de studenții din sud la pălincă de 51 de grade.

”Mna… d-apoi cum or și crezut că noi ăștia din Cluj om bea febra aia de 37 de grade…”, ne spune molcom Marius A., student la Politehnica din Cluj-Napoca.

Studenții de la Teologie vor putea monitoriza toți copiii pe-o rază de 1 km, totul însoțit de mirosul de tămâie generat de aplicația ”Cădelnița v2.0”, care, spre deosebire de prima variantă include și un tarifar de servicii bisericești, pentru botezuri, nunți, înmormântări, instalări de Windows…

”Lucrarea Domnului acest device! Părintele-softist a și pregătit două tipuri de sonerii, clopotele Patriarhiei și toaca mânăstirii Voroneț, în funcție de cine sună. Eu mi-am păstrat și Hells Bells, doar ca să văd când mă sună maica Filofteia pentru păcatul săptămânal…”, ne-a mărturisit, între două Născători și-un Tatăl Nostru, Nicodim, student în anul 3 la Teologie.

Smartwatch-ul este dotat și cu un senzor de sex care, în momentul în care detectează nivel ridicat de feromoni în atmosferă, sună automat pe mama studentului iar aceasta îi va putea da indicații live pe principiul ”hic et nunc”, adică ”aici și acum”…

”De mare succes va fi aplicația la care lucrez acum”, ne declară Liviu D. din anul 2 Info. ”Este vorba de ”ZaKoosK”, o aplicație care va ține evidența stocului de borcane de zacuscă și va emite alertă de epuizare în momentul în care mai rămân doar două borcane…”

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *