LOADING

Type to search

Umor

Universitatea Politehnică din București se înscrie și ea în concursul „Arde, uite cum arde!”

incendiu poli bucuresti

Consecventă perceptului „Al nostru e mai frumos”, Universitatea Politehnică din București s-a înscris și ea zilele trecute la concursul național „Arde, uite cum arde!”, alături de alte instituții de prestigiu din țară.

Pompierii sosiți la fața locului cu 10 autospeciale, din care 5 din greșeală, ele trebuind să ajungă la un grătar organizat de cocalari în Ferentari, au trecut la stingerea incendiului izbucnit la subsolul clădirii.

Pentru început s-a crezut că acesta a pornit de la slana pe care câțiva studenți ardeleni, care au renunțat la Cluj pe motiv de chirii nesimțite, o prăjeau la un reșou improvizat dintr-o tabletă care se supraîncălzea, dar aceștia au demonstrat că stingeau totul c-o pălincă.

În așteptarea singurei scări extensibile din țară care se afla în drum spre Constanța, pompierii au pregătit câteva trambuline elastice, că saltele gonflabile n-aveau. Ca atare, cei doi asistenți aflați la etaj care s-au speriat și-au sărit pe geam au trebuit să fie împușcați de un grup de vânători chemați special pentru asta, ca să nu moară de foame.

În cele din urmă a fost identificată sursa fumului: era vorba de vreo 4 servere dintre care două de jocuri, care minau bitcoin autentic românesc, cu iz de afumătură.

Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *