LOADING

Type to search

Blog

Cele mai utile aplicații pentru studenți și cursurile online

cele mai utile aplicatii pentru studenti si cursuri online

 1. Meditoo.roEste platforma online de meditații pentru studenți și elevi. Dacă ești student/elev și ai nevoie de ajutor fie la proiecte, fie la examene / materii, adaugi un anunț și meditatorii te vor contacta. Ulterior poți să le deblochezi profilul direct.

Dacă ești student/profesor și vrei să fii meditator, iar în același timp să fii recompensat financiar pentru serviciile oferite, trebuie doar să îți completezi profilul de meditator cât de bine poți și să licitezi la anunțurile studenților/elevilor.

Mai multe detalii aici: https://meditoo.ro

2. EvernoteEste aplicația cea mai des folosită de studenți. Cu ajutorul acesteia poți scrie diverse notițe și accesa/încărca fișiere audio, imagini, pdf-uri / ppt-uri sau liste de sarcini. Evernote este un tool foarte bun pentru copiat Îți încarci fișiere ppt sau pdf și poți da search direct în ele. Rezultatele sunt foarte eficiente deoarece îți găsește fiecare cuvânt din pdf/ppt. De preferat să se facă un “merge” cu toate cursurile.

3. ILovePdf.com – Website-ul perfect pentru a converti toate cursurile/seminariile într-un singur fișier.

4. Google Docs de la Google Drive + Voice Typing FunctionAcum că majoritatea facultăților fac ore online, nu reușești tot timpul să fii atent la profesor când îți explică pe Zoom și poți omite detalii importante. Folosește funcția de Voice Typing și aceasta îți va transcrie automat în word ceea ce spune profesorul.

5. Moovit – Este aplicația perfectă pentru București și transportul în comun. Practic aceasta te va ghida pe străduțe și îți va spune cum să folosești transportul în comun(ex. la ce oră vine STB-ul/Metroul etc). Aceasta are multe opțiuni și poate fi prietenul ideal când ești nou într-un oraș mare.

6. Symbolab.com – Platforma online unde poți rezolva probleme/calcule la matematică. (algebra,funcții,matrice & vectori, geometrie, trigonometrie, statistică, fizică, chimie, finanțe etc.)

7. Pocket Timetable – Este o aplicație recent dezvoltată de un tânăr student și are rolul de a te ajuta să îți organizez orarul de la facultate. Dispune de funcții precum:IOS Widgets, Dark Mode, Real Time Notification, Color Customization etc. Poate fi de folos mai ales dacă te încurcă orarul în formatul dat de facultate.

8. Food Panda/Glovo/Takeaway/Tazz/Bolt Food – Cu siguranță ați auzit de aceste aplicații de food delivery. Ei bine, ele vă stau la dispoziție oricând pentru a comanda o masă caldă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *