LOADING

Type to search

Blog

De ce să studiezi un MBA în străinătate?

Informații despre embargo pana Miercuri 23 Septembrie ora 10:00

Clasamentul QS Business Masters 2021

Află care este specializarea cea mai solicitată în rândul angajatorilor din întreaga lume

Londra, 23 septembrie 2020: Analistul global QS Quacquarelli Symonds, a lansat azi Clasamentul Global QS al celor mai bune universități: Mastere în Managementul lanțului de aprovizionare, noile programe ale seriei de masterate specializate în afaceri.
Pandemia Covid-19 a dezvăluit că multe organizații nu erau pe deplin conștiente de vulnerabilitatea rețelelor lanțului de aprovizionare fața de șocurile globale și că numai cu ajutorul tehnologiei avansate și expertizei se poate raspunde provocărilor.

CEO-ul QS, Nunzio Quacquarelli, a declarant următoarele: „În timp ce comunitatea științifică lucrează neobosit pentru a dezvolta un vaccin sigur menit să pună capăt crizei economice și de sănătate actuale, agențiile guvernamentale și organizațiile relevante se străduiesc să își îmbunătățească sistemele de aprovizionare necesare pentru a distribui sute de milioane de doze.  Organizațiile implicate investesc în inovații precum 5G, inteligență artificială și Internetul obiectelor și angajează talente specializate în gestionarea lanțului de aprovizionare, pentru a construi capacitatea necesară. În mod similar, sectoare precum comerțul electronic, care a cunoscut cu o accelerare exponențială odată cu începutul pandemiei, își consolidează rețelele lanțului de aprovizionare pentru a permite creșterea continuă. La QS, am extins seria noastră de clasamente de masterat în afaceri pentru a include această specializare căutată și oferim studenților  din întreaga lume informații independente pentru a îi ajuta să descopere cele mai bune programe din domeniu.

Masterul în managementul lanțului de aprovizionare global oferit de Centrul MIT pentru transport și logistică conduce clasamentul, care cuprinde un total de 46 de programe.

Top 10 Mastere- Managementul lanțului de aprovizionare
2021 Instituții Locație
1 MIT Center for Transportation & Logistics US
2 Michigan University (Ross) US
3 WU Vienna University of Economics and Business Austria
4 Erasmus University (RSM) Netherlands
5 Manchester (Alliance) UK
6 USC (Marshall) US
7 Politecnico di Milano Italy
8 Purdue University (Krannert) US
9 University of Washington (Foster) US
10 University College Dublin (Smurfit) Ireland
©QS Quacquarelli Symonds  www.TopUniversities.com

 

Clasamentele QS World University: Masters in Supply Chain Management este publicat împreună cu Masters QS’s in Management, Master in Finanțe, Master in Business Analytics, Masters in Marketing și Full-Time MBA.Măsurile de bază includ angajabilitatea, spiritul antreprenorial și rezultatele absolvenților, rentabilitatea investiției, gândirea aplicată și diversitatea . În mod colectiv, aceste clasamente acoperă cele mai solicitate programe postuniversitare în rândul angajatorilor din întreaga lume.

Dr. Andrew MacFarlane, Manager clasament la QS, a declarat: „Pe lângă analiza datelor de intrare legate de program, QS a luat în considerare și reputația anumitor școli de afaceri din perspectiva a aproape 37.000 de angajatori globali și a peste 34.000 de cadre universitare la nivel mondial. În cele din urmă, am cartografiat rutele educaționale a 27.831 de absolvenți de succes înapoi la instituții specifice.

 

The Wharton School and Stanford continue to share the top spot in this year’s  QS World University Rankings: Global Full-Time MBA. HEC Paris, INSEAD, London Business School, and IE Business School feature among the top 10, highlighting the global footprint of today’s leading MBA programs.

Școlile Wharton și Stanford continuă să ocupe primul loc în clasamentul QS World University Rankings din acest an: MBA global cu normă întreagă. HEC Paris, INSEAD, London Business School și IE Business School se numără printre primele 10, reflectând amprenta globală a celor mai importante programe MBA de astăzi.

Clasamentul Global QS al celor mai bune Universități: Global MBA 2021 (Top 10)
2021

Loc

2020

Loc

Instituție Locație
1 1= Stanford Graduate School of Business United States
2 1= Penn (Wharton) United States
3 3= MIT (Sloan) United States
4 5 Harvard Business School United States
5 7 HEC Paris France
6= 3= INSEAD France
6= 6 London Business School United Kingdom
8 11 Columbia Business School United States
9 14 IE Business School Spain
10 9 UC Berkeley (Haas) United States
© www.TopMBA.com

QS Global MBA Rankings 2021  Methodology

Liderii mondiali ai fiecărui clasament al programelor de afaceri QS sunt:
QS World University Rankings: Masters in Business Analytics 2021: MIT, Sloan Business School;
QS World University Rankings: Masters in Finance 2021 The University of Oxford, Saïd Business School;
QS World University Rankings: Masters in Management 2021: HEC Paris;
QS World University Rankings: Masters in Marketing 2021: HEC Paris;
QS World University Rankings: Masters in Supply Chain Management 2021:  MIT Center for Transportation &

For further information, please contact Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Simona Bizzozero

Communications Director

QS Quacquarelli Symonds

+44 7880620856

simona@qs.com

Note pentru editori

QS Quacquarelli Symonds

QS Quacquarelli Symondsis, cel mai mare furnizor mondial de servicii, analize și informații despre sectorul global al învățământului superior, a cărui misiune este de a motiva persoanele din întreaga din lume să își atingă potențialul prin realizarea educațională, mobilitatea internațională și dezvoltarea carierei.

Portofoliul QS World University Rankingsportport, inaugurat în 2004, a devenit cea mai populară sursă de date comparative din lume despre performanța universității. Site-ul web , www.TopUniversities.com – sediul clasamentelor – a fost vizualizat de 149 de milioane de ori în ultimele 12 luni, iar peste 95.000 de decupări mass-media sunt despre sau menționează, QS a fost publicat de mass-media din întreaga lume.

COVID-19 Cercetare & Rapoarte

În conformitate cu misiunea lor de a oferi comunității de învățământ superior informații riguroase și independente asupra tendințelor sectoriale, QS Quacquarelli Symonds a monitorizat răspunsul atât al studenților, cât și al instituțiilor în cee ace privește epidemia COVID-19. Cercetarea lor include un sondaj continuu al comunității internaționale de studenți – cuprinzând perspectivele a 80.000 de studenți potențiali internaționali – și al conducerii din învățământul superior – cuprinzând răspunsuri de la peste 1000 de universități despre răspunsul lor în fața crizei.

INSCRIE-TE AICI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *