LOADING

Type to search

Diverse

Cum poți face bani în liceu și facultate

Cu toții ne dorim să avem un venit financiar în plus, iar Internetul ne pune la dispoziție o mulțime de modalități prin care poți face bani.

Poți oricând să devii un vlogger/blogger, să-ți creezi un curs online pe care ulterior să îl vinzi online, să cânți, să investești în monede virtuale sau acțiuni la bursă, să îți deschizi un magazin online sau să faci bani cu Meditoo.ro.

Este foarte important să apelăm mai întâi la ceea ce ne pasionează și după să ne gândim cum putem valorifica aceste pasiuni într-un venit. Întotdeauna Student News a încurajat studenții și tinerii să își urmeze visurile și să nu se complacă în sistemul acesta educațional din România care nu face decât să descurajeze tinerii în a avea un viitor benefic din punct de vedere financiar.

Îți place muzica? Înscrie-te într-un band, creează instrumentale, pune-ți creația pe Internet, fă-te cunoscut! Nu se știe niciodată când vei putea ajunge un artist.

Îți place să scrii? Fă-ți un blog și crește-ți comunitatea! Poți foarte ușor să câștigi bani din promovarea diverselor produse/servicii.

Ești pastionată de Make Up? Fă-ți un brand și un curs online pe care să îl vinzi în mediul online!

Te pricepi foarte bine la diverse materii din facultate/liceu? Fă-ți un cont pe Meditoo!

Acum câteva luni am lansat platforma online de meditații pentru studenți Meditoo.ro. Nu a trecut mult timp și de curând am făcut un update prin care și elevii pot primi/oferi meditații altor elevi.

Prin platforma Meditoo îți poți ajuta colegii de facultate și liceu care întâmpină probleme la anumite materii. Apelând la cunoștințele tale academice poți ajuta oamenii, dar în același timp poți avea venituri constante într-un mod educativ și eficient.

Cum functionează platforma?

Pentru început se creează un cont de student/elev, fie de meditator/profesor. După crearea contului îți vei putea completa profilul și, totodată, îți poți schimba rolul din student/elev în meditator/profesor sau invers.

Daca ești student/ elev poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect.

Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. După ce noi v-am pus în legatură și ați terminat meditația, puteți închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.

De asemenea, dacă doriți să contactați direct meditatorii, trebuie doar să deblocați profilul.

Prin această platformă ne dorim să dezvoltăm mediul educațional din România, care după cum bine știți suferă din cauză sistemului învechit, și să valorificăm cunoștințele studenților/elevilor.

Fă-ți și tu un cont pe Meditoo.ro accesând acest link – https://meditoo.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *