LOADING

Type to search

Diverse

O nouă ediție American Pie apare pe Netflix în curând!

american pie girls

Proaspăt ieșit din cuptor, primul trailer pentru American Pie: Girls ’Rules este aici.

Iubitul serial de comedie pentru adolescenți nu a mai apărut de la American Pie: Reunion. Cu toate acestea, a fost înviat din nou, de această dată concentrându-se mai mult pe fete decat pe băieți.

Vedeți mai jos trailerul pentru American Pie Presents: Girls ’Rules: 

 

Regizat de Mike Elliott, în film joacă Madison Pettis, Lizze Broadway, Natasha Behnam, Piper Curda și Darren Barnet. Barry Bostwick al emisiunii Rocky Horror Picture Show joacă și rolul mic al „PeePaw”.

Sinopsis-ul oficial al regulilor pentru fete spune: Este ultimul an de facultate! Annie, Kayla, Michelle și Stephanie se decid să valorifice puterea fetelor și a trupei împreună pentru a obține ceea ce își doresc. Băieții nu vor ști ce i-a lovit atunci când acești îndrăgostiți sâcâitori apelează la shoturi.

Petrecerile sălbatice, aventurile sexy și un Stifler aduc căldura în această nouă felie fierbinte de American Pie!

Franciza a început în 1999 cu American Pie, urmărind situația băieților din liceul care intenționează să-și piardă virginitatea în noaptea balului de absolvire al universitatii.

În conformitate cu MovieWeb, vedeta originală Tara Reid (care a jucat Vicky Lathum) a spus în 2018 că un al cincilea film American Pie se află pe cărți.

“Am întâlnit regizorii [Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg] recent la petrecerea Emmy și am spus, să facem al cincilea film, franciza are nevoie de un alt film”, a spus ea.

Reid a continuat:

Ei au răspuns: „Se va întâmpla! Vom face un altul! „Va fi incredibil să vă întoarceți. American Pie este American Pie. Filmele au făcut parte din cultura americană, este un clasic. Este cunoscut în toată lumea. Sunt foarte entuziasmat.

Cu toate acestea, de atunci nu există nicio actualizare cu privire la American Pie 5. American Pie: Girls ’Rules va fi disponibil pentru a fi cumpărat pe DVD și la cerere pe 10 octombrie, cu o sosire pe Netflix curând după aceea.

Follow us on Instagram:

instagram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *