LOADING

Type to search

Umor

5 locuri incendiare în care poți face sex în ASE după pandemie

locuri incendiare ase

Sex în ASE? Incredibil de frumos, în amfiteatre, biblioteci, laboratoare, scări, lifturi, holuri, cantine.

Dacă ești student cu siguranță te-ai gândit măcar o dată dacă te poți aventura la o partidă incendiară de amor chiar la tine în facultate.

Ei bine, poți. Trebuie doar să vrei și să ai cu cine.

Dacă iubești adrenalina: ”Just do it”!

Iată 5 locuri incendiare în care poți face sex în ASE:

1.Liftul din Cibernetică -alege-ți un moment în timpul orelor de curs pentru a avea mai multe șanse să prinzi liftul gol (nu vrei spectatori, nu?) și alege ca destinație ultimul etaj

Nu îți face griji dacă liftul se oprește mai devreme, până la deschiderea ușilor aveți timp suficient să reveniți pe loc repaus. ?))

 

2.Gangul dintre Moxa și FABIZ -dar fii cu ochii în patru, nu se știe când și de unde poate să răsară cineva.

 

3.Vestiarele de la sălile de sport -dacă vrei să arzi niște calorii,dar totuși nu ai chef de ora de sport,arde-le într-o partidă de sex în vestiare.Nimic nu te incită mai mult decât temerile și grija că cineva poate intra în orice moment .

 

4.Toaletele -ASE-ul are foooarte multe toalete în care îți poți face de cap.Alege-ți un moment în afara ”orelor de vârf” din faculatate, o toaletă mică (cu cât mai mică cu atât mai bine) și un etaj cât mai mare (sunt mai puțin aglomerate).

 

5.Cantina de la Moxa -zonele aglomerate sunt unele dintre cele mai incitante locuri. Folosește-te de aglomerație de data asta. Prinde o oră de vârf și un moment oportun și fii curajos! Ai grijă doar să nu greșești persoana. ?)))

 

Ai aflat că Student News a lansat prima platformă online de meditații pentru studenți?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *