LOADING

Type to search

Student Story

Cum e viața de cămin din perspectiva mea

viata de camin

Viața de cămin a reprezentat pentru toți o mare dramă (depinde la ce cămin erai cazat), dar, din propria-mi experiență pot detalia cum e să trăiești într-un cămin privat, cu acele condiții mai ,,luxoase’’. Lăsând glumele la o parte, căminul în principiu e ok, dar, studenții ce sunt cazați aici… nu prea.

Din multele mele exemple aș putea scrie o carte, dar, ceea ce voi enumera sunt doar 10% din multele întâmplări pe care le-am trăit aproape cinci ani de zile. Să începem:

  1. Țipetele pe care le auzi de la vecini(acum, nu că aș avea o problemă cu asta, sau sunt prea sensibilă, dar, țipetele parcă erau scoase din filmele porno la cât de accentuate răsunau prin ,,pereți’’ (mai mult rigips).
  2. Evenimentele care tot apar pe facebook sau youtube(,,Cristi, bă Cristi’’ sau ,,Cum să îți arunci hainele pe geam’’) au ajuns să fie practicate în căminul meu. Gândul că te trezești de nebun/ă la 3 dimineața și auzi brusc ,,Cristiiiiiiiiiiiii’’ te face să realizezi că, pari singura/ singurul normal din căminul acesta.
  3. Halloween-ul. Vai, aici fiecare cu ce îl doare, DAR, unii preferau ceva mai original, de exemplu: Michael Mayers(celebrul killer) a ajuns vedetă în căminul meu. Unii preferau sa îl copieze în absolute orice, dar, lăsând asta la o parte, ceea ce mi-a adus un atac de panică a fost acel moment de la ora 1 dimineața atunci când un nebun cu IQ scăzut peste limită s-a gândit să oprească luminile de pe fiecare etaj iar apoi să bată la fiecare ușă îmbrăcat precum Michael Mayers și un cuțit în mână.
  4. Nelson Mondialul. De râs sau de plans, individual acesta a ajuns popular aici doar prin simplul fapt că, el se manifesta precum un om fără creier. Aici se aplica strategia: Avem cioban, dar, avem și oi.
  5. Gândaci. Aici tu o să începi să zici: vai, păi de unde până unde? Nu e cămin privat?’’; ok, e cămin privat, dar, unele condiții bat către unul de stat. Dacă la stat poți să dormi cu ei în pat, aici poți fi prieten cu ei și eventual, să împarți chiria cu el, deoarece, el e prea atașat de tine și nu o să scapi de el prea curând.
  6. Gluma cu șarpele. Gluma asta a mers bine vreo două luni, până când tipa s-a gândit să zică că e o glumă, dar, până atunci toată lumea era ,,cu morcovul în fund’’, deoarece, ea a spus că și-a pierdut șarpele prin cămin. Nopțile nedormite erau mai multe decât cele din sesiune.

Ai aflat?

Student News a lansat prima platformă online de meditații pentru studenți

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *