LOADING

Type to search

Blog

S-a lansat Meditoo.ro – platforma de meditații online pentru studenți

Tot mai mulți studenți vor să își pună în valoare ceea ce au învățat sau învață în facultate prin oferirea de ajutor altor colegi care au probleme cu înțelesul anumitor materii.
Tocmai de aceea, studentul care se află în spatele agenției Effective Ads și fondatorul Studentnews.info, Eduard Moraru, a creat platforma online de meditații Meditoo.ro, prin care studenții pot face acest lucru într-un mod foarte simplu și eficient. În plus, ei pot fi răsplătiți financiar pentru cunoștințele pe care le dețin ajutându-i pe alți studenți. De asemenea, fiind adunați într-un singur loc, se pot găsi mai rapid în ciuda distanței la care se află.
Platforma funcționează pe principiul site-urilor mari de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Dacă ești student poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect. Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. Dupa ce noi v-am pus in legatură și ați terminat meditația, studentul poate închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.
De asemenea, studenții și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor.
Pe viitor, Meditoo.ro își propune să devină cel mai bun și eficient intermediar între un student și un meditator, dorind să implementeze chiar și posibilitatea elevilor de a-și găsi un meditator tot prin intermediul acestei platforme.

Website: www.meditoo.ro

Social Media:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *