LOADING

Type to search

Blog

Cum se va desfășura susținerea lucrării de licență online

Desfășurarea susțineri lucrării de licență online se va rezuma prin turui la webcam, cu emoții, speranța că n-o să te pice și fericirea că într-un final ai absolvit.

După ziua în care ai aflat că nu te-a adus barza și după cea în care ai realizat că Moș Crăciun nu există, ziua în care dai licența este considerată una dintre cele mai stresante din insignifianta ta viață. Mai ales acum cu pandemia asta..

Cu o față de spate de husă de bloc, mai ceva ca a lui Dragnea când a aflat că intră la bulău, te duci spre laptop ca mielul la tăiere sau Maria Stuart la eșafod.

Convins că adormiții din comisie îți vor tăia capul și vor juca baschet cu el, intri în videoconferința Zoom direct cu handicap.

Asta după ce ți-ai relaxat sfincterul de câteva ori, noroc că pe budă… Incredibil ce bun laxativ e stresul ăsta, spre marea bucurie a constipaților!”Ca un parașutist drogat ce intră în derută/ Ce află după ce-a sărit că n-are parașută…”, fix așa se comportă viitorul licențiat, făcând pelicaneze mărunțel din picioare pe hol.

Sărută-ți, copile, părinții și frații c-ai făcut sex cu un cal și calul era de lemn! Te trec toate transpirațiile în timp ce tu ți-ai dori să te treacă onor comisia…

În sinea ta ești convins c-ai să iei licența, atâta doar că sinea ta s-a făcut mică-mică și s-a pitit undeva între anus și scrot, respectiv labii.

De obicei, unii ieseau zâmbind tâmp. Alții ieșeau de parcă ar intra. O grasă ieșea mai slabă cu 5 kile cărora doar ea le simte lipsa. Na că ți-a venit rândul! Umbra îți intră, tu ești încă pe dinafară. Când ți-o ajungi din urmă realizezi că nu-i dracul chiar atât de negru, e mai pe degrade.

Și începi să turui la webcam în apatia generală a comisiei fals interesată în timp ce membrii ei navighează pe Facebook, Tinder or YouPorn. Singurul care pare să te asculte atent este coordonatorul, care se străduie să-și aducă aminte când ți-a spus el să scrii așa ceva…

Oricum, el este cel care va înțelege ce spui tu acolo și va fi decisiv, așa că îndreaptă-ți toată atenția și afecțiunea asupra lui!

Și gata, a trecut ca o ploaie de vară… Ești licențiat și nu te dai pe-un buzunar de cuie. Big Chief, no caca! Cazurile de ”big caca, no chief” sunt rare, așa că le trecem la excepții… Felicitări, poți da o bere dupa carantină!

 

Ai aflat?

Student News a lansat prima platformă online de meditații pentru studenți

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *