LOADING

Type to search

Umor

Șoc! Inteligența artificială își face de cap cu studentele de la ASE!

inteligenta artificiala

”Terminator” n-a fost decât o anticipare a ceea ce urma să se-ntâmple! O studentă din anul 3 la ASE și-a anunțat iubitul, student în anul 4 la Poli, că a fost violată de robotul pe care acesta l-a construit pentru licență și-a rămas însărcinată. Melania T., studenta în cauză, a avut în ultima săptămână grețuri matinale, altele decât cele cauzate de vodcă, pe care le cunoștea, ca atare s-a prezentat la un control ginecologic, la îndemnul colegelor de cameră, trecute deja prin așa ceva.

Astfel a aflat că e însărcinată în două luni. Printre lacrimi, aceasta i-a mărturisit actualului iubit că într-o seară, pe când acesta era plecat la părinți, a fost abuzată sexual de robotul aflat în stadiul de teste. Cum nu-și mai amintea cine a fost adevăratul tată, a inventat povestea asta cu scopul de a face rost de niște bani pentru xerox sub formă de pensie alimentară.

”Stăteam liniștită întinsă-n pat când dintr-o dată, a tăbărât pe mine robotul, mi-a rupt chiloții, că eram doar în chiloți și m-a posedat, de trei ori chiar, că era pus pe repeat. Nici să zbier n-am putut, de mirare… M-am bucurat că nu mi-a făcut și oral, că abia-mi pusesem o plombă pe incisiv…”, ne-a mărturisit Melania în timp ce se mângâia pe burtă și râgâia mărunt a bere.

”Eu o cred. Am mai văzut într-un film așa ceva deci e posibil. N-am lăsat-o să facă avort că poate vom avea un mixer sau un shaker și prind bine la casa omului. Poate, de ce nu, un mini Bumblebee…”, ne-a declarat viitorul tată, mândru de potența creației lui…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *