LOADING

Type to search

Blog

10 Tipuri de studenți în sesiune

10 tipuri de studenti in sesiune

Sesiunile sunt acele perioade magice din an în care… numai cheful de învățat le lipsește majorității studenților. ? Mereu va exista ceva mai interesant de făcut precum petrecerile, aranjatul camerei, gătitul, cititul de orice alte cărți mai puțin cele pentru examene și, mai ales, vizionatul de filme.

Ei bine, dacă citiți acest articol, înseamnă că sunteți în acea „pauză de relaxare de 5 minute”.

Vă prezentăm 10 tipuri de studenți în sesiune (inspirate din propria experiență).

1. Studentul tocilar – care nu te lasă niciodată să copiezi ceva de la el. E acel coleg care le știe pe toate și doar dacă te uiți înspre el în timpul examenului, se aruncă peste tot ce a scris și dacă poate înghite toate ciornele, nu care cumva să te inspiri.

2. Studentul petrecăreț – aflat la polul opus față de primul tip de student, vine și el la examen după o noapte de petrecere și e puuuuuțin mahmur.

3. Studentul care nu știe nimic, dar își încearcă norocul – poate poate ia un 4:50 și trece.

4. Studentul amețit – nici măcar nu știe la ce examen a venit, eventual nu are la el nici pix sau foi.

5. Studentul restanțier – nu se chinuie să ajungă la examene în sesiuni, se duce direct la restanțe.

6. Studentul care se plânge că nu a făcut nimic și ia 10 – este studentul acela care mereu spune că sigur pica examenul, că nu a făcut nimic bine, iar când vin rezultatele ia mereu 10.

7. Studentul care învață fix înainte de examen – nu a învățat nimic tot anul, a fost pe la câteva cursuri, spune că s-a uitat puțin pe cursuri și ia și el 10 la examen. (Cum e posibil?)

P.S.: Ultimii doi nu sunt cei mai plăcuți de colegi.

8. Studentul specializat în copiat – tipul care copiază și cu profesorul lângă el și nu pățește nimic. Mai ia și notă bunicică și apoi e lăudat.

9. Studentul care pleacă primul de la examen – ori nu scrie nimic altceva pe foaie în afară de nume, prenume, an, grupă și dată și, evident, pică; ori scrie răspunsuri scurte, dar corecte și ia nota bună.

Și ultima categorie, dar nu cea din urmă:

10. Studentul pregătit – cea mai rară categorie de studenți, cei care chiar învață pentru examene și le iau cu note bune pentru că au învățat. Ba chiar își mai ajută și colegii să treacă măcar.

Voi ce tipuri de studenți ați mai întâlnit în sesiune?

P.S.: Baftă la examene și follow us!

instagram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *