LOADING

Type to search

Diverse

Roombuddy.co, platforma gratuită care te ajută să îți găsești coleg de apartament.

Căutarea unei camere de închiriat sau a unui coleg de apartament poate reprezenta o sarcină grea, consumatoare de timp și energie. Atunci când locuiești cu oamenii potriviți, nu împarți doar spațiul în care locuiești, ci îți împărtășești și din viața personală. Roombuddy.co a fost creat pentru a te ajuta să îți găsești persoanele care vor deveni parte din viața ta.

Roombuddy.co este o platformă gratuită care vine în ajutorul celor care își caută o cameră sau un coleg de apartament. Înregistrându-se pe platformă, oamenii care își caută coleg de apartament sau proprietarii care au o cameră liberă de închiriat pot posta anunțul gratuit.

Proiectul a fost lansat în luna septembrie a acestui an și au început să apară mai multe anunțuri din orașe universitare, precum București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș sau Brașov.

Pe lângă detaliile generale ale locuinței, precum prețul chiriei sau adresa, utilizatorii vor putea oferi și informații legate de aspecte personale, printre care ora de culcare, programul de muncă, dacă sunt fumători sau dacă dețin animale de companie

Cu ajutorul acestei platforme, colegii de apartament vor putea fi filtrați în funcție de anumite aspecte care vor ajuta să îi găsești pe cei cu caracteristici asemănătoare. La finalul perioadei de conviețuit împreună, fiecare utilizator va avea un review, care va ajuta atunci când vei dori să te muți cu o persoană pe care nu o cunoști.

Platforma roombuddy.co se adresează atât studenților, cât și persoanelor care doresc să împară chiria cu cineva.

Pe viitor, roombuddy.co are în plan să adauge mai multe opțiuni care vor simplifica procesul de căutare coleg, precum un câmp care să te ajute să cauți în funcție de gen sau review-uri pentru fiecare utilizator unde foștii colegi de apartament să poată recomanda sau să dea câteva detalii despre experiența avută cu persoana respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *