LOADING

Type to search

Diverse

Comunitatea IT este așteptată la DevCon – cea mai mare serie de conferințe premium IT&C din toamna aceasta

Google, Red Hat, King și Oracle, printre companiile prezente în agenda primei ediții AICon, SecurityCon, JavaCon si QA&TestingCon din cadrul DevCon

București, 24 octombrie 2019 Pe 12-13-14 noiembrie, la Athénée Palace Hilton din București, are loc prima ediție DevCon, evenimentul premium dedicat profesioniștilor IT despre ultimele noutăți pe teme din inteligența artificială, securitate, testare sau Java. Parte din agenda evenimentului vor fi atât speakeri internaționali de la companii precum Google, RedHat, King sau Oracle, cât și companii locale de renume precum Playtika, Cognizant Softvision, Raiffeisen Bank sau Verint.

DevTalks, cea mai cunoscută conferință dedicată developerilor din România, aduce nou în acest an, organizarea a 4 conferinte IT de sine stătătoare, AICon, SecurityCon, JavaCon și QA&TestingCon și urmărește să dezvolte demersul de a realiza cea mai mare platformă de informații pentru cei prezenți în cadrul comunității de developeri.

Astfel, conferintele organizate pornesc de la cele mai dorite tehnologii, dar și cele mai discutate subiecte ale momentului. Desfășurate pe parcursul a trei zile, conferințele din cadrul DevCon vor avea loc astfel: AI & Machine Learning Con– 12 noiembrie, Security Con – 13 noiembrie, QA & Testing Con– 13 noiembrie și Java Con – 14 noiembrie.

Agenda propune o serie intensivă de prezentări tehnice care vor propune noi perspective asupra tehnologiilor actuale, dar și oportunitatea de networking cu pasionați de tehnologie, seniori și profesioniști din domeniu și lideri de la companii de top din industrie.

“Noi numim seria de conferințe DevCon că celebrează spiritul tuturor evenimentelor noastre, având în spate misiunea de a fortifica legătura dintre ideile pe care comunitatea globală de IT le are și cum România are un cuvânt de spus în această direcție. Veți observa că vrem să păstrăm acestă tradiție de a împărtăși idei valoroase pe care l-am început cu evoluția DevTalks și credem că este cea mai interesantă agendă propusă de până acum concentrându-se doar pe sesiunile de conținut, pregătite atent alături de ambasadorii noștri de la Academia Testării, Tiberiu Anghel – Fondator Cyborn, Ana-Maria Mihălceanu – Tehnical Lead IBM, Victor Rențea – Lead Arhitect IBM și Silviu Șerban – Fondator HeliosVision.” Andreea Tudorache, Project Manager DevCon.

Pe parcursul celor trei zile, peste 20 de speakeri locali și internaționali vor fi parte din experiența conferințelor. Printre invitații de renume prezenți în cadrul DevCon se află Ira Winkler, unul dintre cei mai influenți specialiști mondiali în securitatea informației și autor a peste șase cărți despre domeniul securității, Laurent Picard, Google Developer și co-creatorul primului eBook reader european, Dimitris Andreadis, directorul departamentului de Engineering la Red Hat sau Zoë Rose, ethical hacker și Cyber Security specialist.

În plus, fiind deja parte din comunitatea speakerilor care sunt aproape de evenimentele organizate de noi, la eveniment va fi prezent și Vitaly Friedman, co-fondatorul Smashing Magazine, în calitate de moderator al conferinței de Artificial Intelligence & Machine Learning care va avea loc pe data de 12 noiembrie.

Partenerii acestei ediții sunt Playtika, în calitate de partener principal al evenimentului, și partenerii dedicați conferințelor astfel Cognizant Softvision – AI & Machine Learning Conference Partner, Verint – Security Conference Partner și Raiffeisen Bank – Java Conference Partner.

Mai multe detalii despre biletele disponibile, speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul evenimentului www.dev-con.ro.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 2.000 de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *