LOADING

Type to search

Umor

Alertă la Politehnică! Un student deghizat în lunetist a descoperit cum poate lua restanța!

lunetist pe politehnica

Acolo unde șpaga nu funcționează, e nevoie de măsuri extreme, bineînțeles, nu pusul cu burta pe carte. Un student de la Poli căruia un profesor îi refuza cu încăpățânare accederea în ultimul an, a decis să recurgă la o metodă inedită pentru a promova.

”Dacă nicicum nu vrea Mohamed, schimbăm Mohamedul…”, ne zice Relu T., studentul în cauză, maltratând un cunoscut proverb arab.

Având în vedere că profesorul era de vârstă cu dinozaurii, Relu a decis să apeleze la un instrument ce nu dă greș, frica.

Astfel, și-a luat un sniper din Obor și zi de zi, ascuns pe clădirile din campusul Politehnicii, îndrepta laserul acestuia spre bătrânul profesor care se plimbă pe afară, în speranța că acesta se va speria că-i luat la țintă de un lunetist și va face herzinfarct.

Din păcate, moșul a rămas impasibil. Avea vederea mai slabă ca Ozana Barabancea după cură și oricum nu vedea punctul de laser.

”După vreo 10 încercări n-am reușit decât să stârnesc o mâță care-a sărit pe el ca să se joace cu punctul…”, ne-a declarat Relu.

Dar tot răul spre bine: dându-și seama că profesorul nu vede bine, Relu a apelat la un coleg tocilar care a mers în locul lui la restanță și astfel a rezolvat problema. Totul cu doar 50 de lei, cât l-a costat sticla de whisky…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *