LOADING

Type to search

Umor

RO Alert lansează aplicația revoluționară IQ Alert pentru studenții de la UMF

ro-alert

Specialiștii IT care au pus la punct sistemul de avertizare RO Alert dau din nou lovitura! Văzând eficiența acestuia în cazul candidaților care intenționează să copieze de pe telefon la examenele de admitere de la medicina, atunci când alerta i-a dat de gol, aceștia au mers mai departe și au dezvoltat sistemul adiacent IQ Alert.

Aplicația, care va veni gata instalată pe toate smartphone-urile, va ajuta la clasarea utilizatorilor pe categorii în funcție de IQ-ul fiecăruia.

”E suficient să-ți faci un selfie și aplicația te încadrează la IQ-ul aferent. În momentul în care te prezinți la un examen, fie el de admitere ori în sesiune, la intrarea în sală telefonul emite un sunet ascuțit care te înștiințează, atât pe tine cât și pe prof, dacă ești depășit de dificultatea subiectelor. Astfel, nu mai pierzi timpul încă 2-3 ore și-l scutești și pe examinator să-și piardă vremea cu tine…”, ne declară Relu B., softist de adâncime medie și mică.

”Mie-mi convine. Prefer să merg la o cafea dacă sunt depășită de situație. Am găsit însă și un bug: cu cât selfie-ul are buzele mai țuguiate, cu atât mă transferă la IQ-uri mai scăzute. Mă rog, bănuiesc c-or să rezolve ei și asta…”, ne spune Mirela din anul 2 UMF Carol Davila în timp ce-și face un contur la buze sub pleoape.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *