LOADING

Type to search

Umor

Protest în rândul studenților de la Poli! ”Vrem și noi videochat/ Că ne facem de căcat!”

protest politehnica videochat

După ce o cunoscută firmă de videochat a început să racoleze studente de la ASE prin amplasarea unor mașini brand-uite la intrarea în facultate, studenții de la Poli s-au arătat ofuscați de lipsa de atenție a angajatorului față de fetele de la aceste facultăți și au pus de-o minirevoltă ad-hoc, cu pancarte, slogane și bere la pet.

”Păsărica de la Poli/ Îl satisface pe Zoli!”, ”Vrem material de labă/ Și de la noi din ogradă!” ori ”Și-ale noastre sunt frumoase/ Chiar de-s grase și păroase!” sunt doar câteva din mesajele afișate de studenți.

”De unde până unde discriminarea asta? De ce să fim noi nevoiți să pozăm mașinile și să le trimitem colegelor? Le e greu să parcheze una și aici?”, se agită ca sifonul Elvis P. din anul 2 IMST.

”Eu una mă simt flatată de atenția colegilor. Da’ chiar, dau sute de lei pe epilatul sub formă de fluturaș și nu mi-l vede nimeni! Iar de gemut o fac mai bine decât o contabilă de la ASE că doar nu degeaba am stat atâta între mașini unelte…”, ne mărturisește Eleonora din anul 3 netezindu-și părul de pe picioare…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *