LOADING

Type to search

Umor

Revoluție pe piața financiară! Cherrycoin, noua criptomoneda pentru spaga medicilor rezidenti! 

cherrycoin

Încă nici n-a apucat cryptomoneda să se așeze ca lumea în cuibarul financiar c-a venit tare din spate și-a luat-o pe turnantă agromoneda. Când nimeni nu se aștepta, cherrycoin-ul a adoptat un trend atât de abrupt crescător că l-ar fi speriat și pe Edmund Hillary, cuceritorul Everestului.

Crescând ca Făt-Frumos, a ajuns să fie preferată ca monedă de schimb, achiziție ori șpagă. ”O cireașă la vremea ei/ Face o sută de lei” spune un cântec popular din folclorul nou.

Intuind evoluția, unii medici rezidenți au ajuns să ofere șpagă pentru titularizare, cireșe. Nu la kilogram, la bucată.

”Bunica are doi cireși în curte și-a trebuit să le montez alarme și dobermanni. Cu ce-am cules primăvara asta i-am zugrăvit ei casa, mi-am luat un BMW și mi-a rămas și de șpagă…”, ne declară Doru, medic rezident în timp ce lustruiește o cireașă.

”Dacă le scoți sâmburii le crești valoarea intrinsecă de două ori, ca să nu mai vorbim că poți da sâmburii separat celor care vor să investească în ferme de cherrycoin…”, a mărturisit Ilie, student în ultimul an la Carol Davila, mângâindu-și pe cap ultima achiziție de la ASE care tocmai îi sugea ultima cireașă din portofel…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *