LOADING

Type to search

Umor

Miracol la Balul Bobocilor de la Drept! Un student de la Teologie înfiltrat a avut parte în sfârșit de sex!

La Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept desfășurat la Fratelli s-a întâmplat un miracol: un student la Teologie s-a strecurat în club cu ajutorul Necuratului, adică a bodyguardului ăla nespălat, și a reușit să plece cu o jună matolită mai ceva ca Daniela Crudu în apogeul carierei ei.

Cu banii șutiți din Cutia Milei au plecat cu un taxi până la garsoniera din Ferentari unde s-a petrecut ceea ce-și dorea studentul de pe când era doar aspirant la cele sfinte, adică a făcut sex pentru prima dată în viața lui.

”N-am pus gura pe băutură, Doamne ferește, a pus ea și pentru mine. Când am văzut cum se uită cu ochii împreunați, am știut că ea e aleasa, că alta mai bătoacă nu era…”, ne-a mărturisit Virgiluț, fost Virginuț, între două mătănii și-o cruce cardanică triplă cu limba-n cerul gurii.

”Când l-am văzut prima dată nu l-am văzut foarte bine… Venisem decisă să plec de-acolo cu-n bătrânel libidinos plin de bani, fapt pentru care mi-am luat și-o lămâie-n poșetă ca să-mi taie greața. Când m-am trezit eram goală pe-o saltea, că nici pat n-avea amărâtul, înconjurată de sfinți, că așa ceva avea pe pereți, și-un poster cu Judas Priest. Am crezut că-s în Rai și mi-am făcut cruce. Acuma-și face el, când i-am zis că s-ar putea să-i fi dat ceva…”, chicotește Maria din anul 2 la Drept, rujându-se pe toată fața.

Bodyguardul în cauză ne-a declarat între doi pumni: ”Du-te mă-n p… mea!”

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *