LOADING

Type to search

Umor

Senzațional! Un student de la Politehnică a pornit o afacere de succes: Remember Cămin!

gandaci la politehnica

Asemeni PTSD, sindromul de stres post traumatic de care suferă soldații americani la întoarcerea din război și la contactul cu hamburgerii de-acasă, la noi a fost detectat SSPC, sindromul de stres post cămin, în rândul studenților interniști. Specialiștii din Burkina Fasso au observat că odată întorși acasă în vacanță, studenții încep să simtă lipsa camerei de cămin și intră într-o stare de apatie care poate culmina cu zbateri de gingii și sughițuri inestetice.

Analizând concluziile specialiștilor burkinofași, un student de la Politehnică a pornit un nou business care pare să meargă brici: afacerea se numește ”Remember Cămin” și constă în reproducerea la domiciliul bolnavului a condițiilor din cămin cu care acesta era atât de obișnuit.

”Am început prin a desena gândaci cu marker pe faianța din bucătărie și baie. Apoi am improvizat vome din slime-uri pe care le-am luat de la copiii neatenți din curtea blocului și le-am amplasat peste tot în casă. Partea cu resturile alimentare din chiuvetă și pat a fost cea mai ușoară…”, ne-a declarat Puiu P., inițiatorul afacerii.

”Contra unei sume modice suplimentare pot chiar să fac rost de șosete murdare care să aducă atmosfera olfactivă cât mai aproape de realitate, ca să nu mai vorbesc de stropii de pipi de pe capacul WC-ului pe care-i fac chiar eu…”, completează Puiu sugând o caramea.

”Puiu rulz!”, zice Bogdan G., un client. ”I-am spus că-mi lipsesc gemetele fetelor pe care le-aducea colegul de cameră și rapid mi-a adus o casetă cu Jane Birkin în Dezvirginarea… Bonus mi-a plasat și un borcan cu zacuscă pe pervaz… Awesome!”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *