LOADING

Type to search

Umor

UMF Carol Davila caută profesori răbdători în stare să vorbească atât de rar încât să priceapă și studenții din Focșani.

stiri satirice focsani

Ca urmare a înființării a două noi secții pentru studenții străini, din care una pentru studenții din Focșani, instituția caută să angajeze cadre didactice capabile să vorbească suficient de rar astfel încât să priceapă și focșenenii, pentru care limba română este o limbă rară.

”Suntem foarte mulțumiți de faptul că s-au separat cele două secții. Noi am învățat deja româna și era boring s-așteptăm până or s-o-nvețe și cei din Focșani”, ne-a declarat un student din Ouagadougou, aprobat din cap de un coleg de-al lui din Paris, căruia nu i-am înțeles cuvintele din cauza ghuthrei care-i acoperea fața.

”Am găsit câțiva profesori pescari, singurii care-aveau răbdare cu studenții. Atâta doar că din cauză că vorbesc foarte rar, suntem nevoiți să suplimentăm durata ciclului cu încă un an. Astfel, studenții din Focșani vor termina la un an după colegii lor de generație…”,  a recunoscut un membru al senatului.

Denisa A., o studentă din Focșani ne-a declarat revoltată (sau cel puțin asta am înțeles noi): ”N-am avut niciodată probleme de limbă, mă-nțelegeam și cu studenții străini, prin semne… Eu le-arătam V-ul și după prestație ei îmi dădeau două pachete de țigări. Nu-nțeleg de ce trebuie să facem noi un an în plus, pentru că tot la fel de slab pregătiți o să fim ca ceilalți…”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *