LOADING

Type to search

Umor

Nou! Din cauza lipsei acute de lichidități în rândul părinților, UMF Carol Davila acceptă plata taxei în natură!

plata taxa medicina umfcd

Tot mai mulți părinți se plâng că nu mai pot face față taxelor din ce în ce mai mari la facultăți. UMFCD vine în întâmpinarea acestora și introduce plata taxei în natură ca varianta ajutătoare.

Astfel reintră în circuit, ca pe vremuri, vițelul pentru decan, purcelul pentru profesor, gâsca pentru conferențiar, țuica pentru lector și ouăle, slănina și brânza pentru asistent.

Senatul a elaborat și un nomenclator de echivalare a taxelor pentru examene cu plata în natură. Găina și examenul, purcelul și restanța. ”Am făcut o cerere ca să fie acceptate și vegetalele. Bunica are cânepă și-ar putea să facă niște ștergare și peretare foarte frumoase. Eu port cămașa asta făcută de ea din lotul nou de semințe de cânepă aduse de un prieten din Olanda și-i al naibii de cool, man!”, ne spune Liviu V., un student cu ochii de Chinchilla și un zâmbet tâmp pe față.

”Ca să nu se spună că facem discriminări și că cei din mediul rural sunt avantajați, acceptăm din partea celor din mediul urban și plata în servicii sexuale, cu condiția ca la înaintarea cererii spre aprobare să fie atașată o poză actuală cu părinții întregi…”, ne declară un membru al senatului universității.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *