LOADING

Type to search

Umor

Incredibil! Senatul REI introduce martorul de propuneri indecente!

profesor sexy

Ca urmare a numeroaselor reclamații de hărțuire sexuală din partea profesorilor depuse atât de studente cât și de către studenți, senatul facultății a decis să instituie funcția de martor acreditat pentru asemenea situații. Astfel, ori de câte ori un profesor intenționează să facă sex cu o studentă, acesta va înștiința comisia de etică a senatului care va delega un martor.

Acesta va monitoriza momentul propunerii indecente și va verifica dacă aceasta conține și promisiunea de căsătorie. Apoi martorul va întocmi un proces verbal de constatare în care va stipula faptul că au fost îndeplinite condițiile desfășurării actului sexual în sine, o copie revenindu-i studentei care va putea solicita în termen de 30 de zile ca profesorul să se țină de cuvânt, adică s-o ia de nevastă. În caz contrar, ea va putea cere senatului sancționarea acestuia pe cale disciplinară.

Profesorii gata însurați sunt obligați să prezinte martorului, după caz, fie certificatul de divorț, fie un acord de principiu din partea nevestei. ”E foarte bine așa! Măcar suntem și noi mai liniștite, n-o să ni se spună curve…”, ne declară Ileana M., o studentă din Chișinău. ”Mi se pare un abuz din partea Senatului! Mai trebuie să ni se elibereze și accept de erecție,” spune ofuscat un profesor sub protecția anonimatului… ”Eu sunt la a doua nevastă, tot studentă și ea… Mi se părea suficient c-am lansat zvonul c-o caut pe-a treia. Era deja coadă iar fetele înțelegeau că treceau printr-un proces de selecție”, ne mărturisește un alt cadru didactic…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Stories