LOADING

Type to search

Blog

Unde ne putem angaja după facultate sau în timpul ei? Descoperiți oportunitățile de carieră din departamentele Kaufland!

Vă întrebați cum arată un job care nu doar că îți plătește facturile, ci te și încarcă cu energie pozitivă și îți oferă oportunități de creștere? Ei bine, Kaufland România are câteva propuneri serioase pe tavă. Haideți să explorăm împreună departamentele din companie și să vedem unde ați putea începe călătoria profesională.

Vânzări: Sociabilitatea este cheia

Departamentul de Vânzări caută persoane sociabile, deschise și responsabile. Cu un program flexibil, puteți jongla între cursurile de master și munca de la casă sau raion, totul într-un mediu stabil. Vă veți dezvolta skill-urile de atenție și precizie prin gestionarea  produselor la raft, precum și cele de comunicare prin interacțiunile cu clienții.

Logistică: Coordonarea este esența succesului

Echipa de Logistică face ca toate piesele din Kaufland să se potrivească perfect. Aici, detaliile contează, iar manipularea rapidă a mărfurilor e o provocare, aspecte care vă vor ajuta să vă dezvoltați dexteritatea și capacitatea de organizare. Dacă aveți un simț practic dezvoltat și o viziune de ansamblu asupra proceselor, acest departament ar putea fi potrivit pentru voi.

Construcții și Imobiliare: Modelează viitorul retailului

Dacă planurile de arhitectură civile sau juridice și negocierile sunt specialitatea voastră, atunci departamentul de Construcții și Imobiliare vă cheamă să dați formă magazinelor viitoare. Ai șansa de a crește alături de o echipă care construiește literalmente de la zero. De la identificarea locațiilor potrivite, construcția și amenajarea magazinelor, până la reorganizarea și întreținerea acestora, te vei asigura că fiecare etapă a procesului este îndeplinită la cele mai înalte standarde.

Financiar-Administrativ: Numerele vorbesc

În facultate sunteți maestrul cifrelor? Departamentul Financiar-Administrativ este locul unde acuratețea și analiza detaliată sunt la ele acasă. Fie că este vorba despre bilanțuri sau despre consiliere juridică, aici vă puteți dezvolta aptitudinile pentru precizie și corectitudine.

Achiziții și Procurări: Negocierea este la ea acasă

Departamentul de Achiziții și Procurări este în căutarea de colegi cu abilități de negociere și o pasiune mare pentru cifre, rapoarte și statistici. Veți lucra cu unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu, veți învăța să analizați piața, să construiți relații durabile cu furnizorii și să implementați strategii de achiziție. Aici, fiecare mișcare contează, iar acțiunile voastre vor avea un impact direct asupra eficienței și profitabilității companiei.

Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT

Opțiunile Kaufland nu se opresc aici! Dacă aveți fler pentru Resurse Umane, sunteți creativi și înclinați spre Marketing și Comunicare, sau sunteți guru în IT, Kaufland are locul potrivit pentru voi. Fiecare zi este o nouă aventură și o șansă de a crește.

Indiferent de direcția pe care o alegeți, Kaufland promite un mediu de lucru dinamic și plin de provocări, unde puteți să vă dezvoltați profesional, să învățați continuu și să faceți parte dintr-o echipă mare și unită. Sunteți gata să vă scrieți povestea de succes? Explorați posturile disponibile și aplicați pe cariere.kaufland.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *