LOADING

Type to search

Umor

Veste bună: TOȚI studenții vor beneficia de o bursă lunară de 1.500 de lei

Conform noilor legi ale educației, aprobate de Guvern și trimise în Parlament pentru procedură de urgență, toți studenții vor primi o bursă de studiu, lunară, indiferent de forma de învățământ la care sunt înscriși și indiferent de situația școlară. Contactat de redacția StudentNews, sub-secretarul de stat în Ministerul Educației, domnul Dorin Țaivreatu a declarat: „Este esențial ca toți studenții să primească o subvenție de la stat. Situația geopolitică care a dus la creșterea prețurilor nu îi lasă pe studenți să învețe. Aceștia au ajuns să-și amaneteze cursurile online pentru a face rost de bani de buzunar. Ori, știm cu toții că acele cursuri online nu fac nici 2 lei.”

Bursele urmează să fie transferate pe cardurile studenților sau direct în contul acestora deschis la casele de pariuri, sub formă de bonus. Tot ce trebuie să facă studenții este să completeze o cerere online în care să precizeze modalitatea în care vor să încaseze bursa. Aceasta va fi depusă la secretariatul facultății alături de copia contractului de studii.

Totodată, sursele StudentNews au transmis că în Parlament este posibil ca proiectul de lege să fie amendat, astfel încât studenții să poată încasa bursa în avans, ca să nu mai fie nevoiți să se împrumute de la colegii care deja s-au angajat.

 

Acest text este un pamflet. Tratați-l ca atare. Și succes la facultate! #1Aprilie

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *