LOADING

Type to search

Diverse

Un student s-a aruncat în gol de pe căminul din București în care locuia 

Un tânăr de 22 de ani a decis să își pună capăt vieții aruncându-se în gol de pe acoperișul unui cămin din București. Evenimentul nefericit a avut loc vineri, 5 martie 2021, în jurul orei 12.00.

Incidentul extrem de grav s-a produs pe strada Lăcrămioarei din Capitală, în căminul în care studentul locuia. Tânărul de 22 de ani a amenințat timp de mai multe ore că se sinucide, neprecizând și motivul pentru care vrea să recurgă la acest gest necugetat.

La fața locului au venit negociatorii care au încercat timp de trei ore să îl convingă să renunțe, însă fără succes.

Polițiștii au deschis o ancheta în acest caz.

Surse apropiate anchetei arată că studentul ar fi fost un cunoscut consumator de droguri și s-ar fi aflat în sevraj în momentul evenimentului.

Ora 13.25 Saltelele de amortizare de la baza imobilului de 4 etaje nu au apucat să fie montate în momentul în care tânărul s-a aruncat în gol. Locul în care a căzut este îngrădit și există câțiva arbori ornamentali plantați, care e posibil să îi fi atenuat căderea. Tânărul primește îngrijiri medicale, întrucât se află în stop cardio-respirator.

Ora 14.00 Studentului i se aplică în continuare manevre de resuscitare. Conform unor surse, la fața locului, în timpul negocierilor a fost adusa și o tânără, care se presupune că ar fi fost iubita de care s-ar fi despărțit recent.

Ora 14.04 Tânărul a decedat în ambulanța în care medicii au încercat timp de aproximativ o oră să-l resusciteze. Administratorul căminului susține faptul că a încercat să îi convingă pe cei trei negociatori să îi permită să vorbească cu studentul, dar aceștia l-ar fi refuzat.

Sursa Ziare.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *